Αρχίζει το ματς: Τι κρατήσαμε από το πιο δυνατό σποτ της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν; (vid)

Newsroom
Αρχίζει το ματς: Τι κρατήσαμε από το πιο δυνατό σποτ της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν; (vid)
Ένας δημοσιογράφος του Gazzetta δημιουργεί μια λίστα με όλα όσα ξεχώρισε από το νέο σποτ της Novibet.

Κάθε ποδοσφαιρόφιλος που σέβεται τον εαυτό του έχει μέσα του έναν προπονητή της εξέδρας. Το ότι στη προηγούμενη πρόταση χρησιμοποιήθηκε το ρήμα «έχει» και όχι το «κρύβεται» δεν είναι τυχαίο, αφού κανείς μας δεν κρύβει αυτό τον προπονητή και με την παραμικρή ευκαιρία τον αφήνει να ξεδιπλωθεί μιας και είναι πολύ περήφανος για αυτή του την ιδιότητα. Να φωνάξει, να δώσει οδηγίες να πανηγυρίσει με τους παίκτες (του). Το «Αρχίζει το ματς», το διαφημιστικό σποτ της Novibet για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν μιλάει ακριβώς για αυτό. Για τον προπονητή της εξέδρας που όλοι γουστάρουμε που έχουμε μέσα μας.

Παρακάτω θα βρείτε όλα όσα κρατήσαμε από το παραπάνω σποτ μιας και μας έκαναν να ταυτιστούμε με τον προπονητή που παρουσιάζει:

1. Το pep talk
Μπορεί στην πραγματική ζωή να μην έχουμε βγάλει έναν pep talk ακριβώς σαν αυτόν που βγάζει ο προπονητής του σποτ στα αποδυτήρια, ωστόσο μπόλικες από αυτές τις ατάκες τις χρησιμοποιούμε πριν, στο ημίχρονο και κατά τη διάρκεια του κάθε ματς που βλέπουμε. Ποιος δεν έχει φωνάξει «παικταράδες μου» , «πάμε, τους έχουμε», πορωμένος κατά τη διάρκεια ενός αγώνα που βλέπει στην τηλεόραση, στο γήπεδο ή ακούει στο ραδιόφωνο; Εδώ, φωνάζουμε στους παίκτες μας ακόμα και στο Football Manger.

2. Οι χειρονομίες
Το σωστό pep talk συνοδεύεται από την κατάλληλη γλώσσα του σώματος. Φαντάζεστε τον Μουρίνιο ή τον Κλοπ στο ημίχρονο να μπαίνουν στα αποδυτήρια για να εμψυχώσουν τους παίκτες τους και να τους μιλούν λες και έχουν βάλει μια έτοιμη κασέτα; Η σωστή εμψύχωση θέλει παλαμάκια, χτυπήματα σε πλάτες και σφιγμένες γροθιές όπως κάνει τόσο ο προπονητής του σποτ όσο κι εμείς όταν παρακολουθούμε την αγαπημένη μας ομάδα.

......

3. Τη νίκη με μισό-μηδέν
Ωραία τα τσαλίμια, τα ένα δύο και οι κάθετες μπαλιές, ωστόσο αυτό που θα μείνει στο τέλος είναι το αποτέλεσμα. Από αυτό θα κριθεί ο προπονητής. Με βάση αυτό θα κρίνει και θα χαρεί/στενοχωρηθεί ο φίλαθλος (aka ο προπονητής της εξέδρας). Για αυτό, όπως λέει και ο coach στο ημίχρονο «Θέλω να μπείτε μέσα και να σουτάρετε όόόλοι. Θα μπει. Κατά λάθος, αλλά θα μπει…Σουτάρετε! Τι το φοβάστε; Έτσι γυρίζει το ματσάκι». Βάλτε γκολ να κερδίσουμε κι ας είναι με μισό-μηδέν.

4. Το τραγούδι του σποτ
Το «Αρχίζει το ματς» του Λουκιανού Κελαηδόνη πάνω στο οποίο πατάει το σποτ της Novibet μάς βάζει κατευθείαν σε ατμόσφαιρα παιχνιδιού. Με το που ακούμε το ρυθμό και το ρεφρέν ξέρουμε ότι έχει φτάσει η ώρα που περιμέναμε όλη την εβδομάδα. Η ώρα να ανοίξουμε την τηλεόραση και να παρακολουθήσουμε την ομάδα μας στην προσπάθειά της να κατακτήσει το πρωτάθλημα ή να διακριθεί στην Ευρώπη.

......

5. H παρέα
Πίτσες, μπίρες και καλή παρέα είναι το τρίπτυχο για την πετυχημένη παρακολούθηση ενός αγώνα. Οι φίλοι μας πρέπει να είναι πάντα πλάι μας για να μοιραστούμε μαζί τη χαρά/λύπη μας αλλά και την καζούρα. Και κυρίως για να έχουμε κάποιους να απευθυνόμαστε όταν βγάζουμε το δικό μας prep talk.

Η ποδοσφαιρική χρονιά έχει αρχίσει για τα καλά και το νέο σποτ της Novibet «Αρχίζει το ματς» ήρθε για να μας υπενθυμίσει να ξεδιπλώσουμε τις αρετές του προπονητή της εξέδρας που έχουμε μέσα μας.

@Photo credits: Novibet

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα