Οι μεταγραφές που θα εκτοξεύσουν την ομάδα σας στο Super League Fantasy του Gazzetta

Newsroom
Οι μεταγραφές που θα εκτοξεύσουν την ομάδα σας στο Super League Fantasy του Gazzetta
Οι μεταγραφές είναι το παν για μία ομάδα αλλά φυσικά και στο Super League Fantasy Challenge, καθώς καλείστε να δημιουργήσετε μία ισχυρή ομάδα προκειμένου στο τέλος να στεφθείτε πρωταθλητές και να κερδίσετε πλούσια δώρα.

Ξεκινάει το πρωτάθλημα, ξεκινάει και το Gazzetta Fantasy Challenge, μέσω του οποίου μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα και να κουμαντάρετε την ομάδα σας στο ελληνικό πρωτάθλημα το οποίο αρχίζει στις 11 Σεπτεμβρίου!

Πρώτα όμως θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο για να δημιουργήσετε την καλύτερα ομάδα, έχοντας στη διάθεσή σας 50 εκατομμύρια ευρώ μπάτζετ. Εύκολο; Σε καμία περίπτωση.

Μεταγραφές

Μπορείτε να αλλάξετε την ομάδα σας όσο θέλετε κατά τη διάρκεια της περιόδου μεταγραφών, που διαρκεί μέχρι την πρώτη προγραμματισμένη έναρξη στις 11 Σεπτεμβρίου 2021.

Μετά από αυτό το σημείο, θα έχετε στη διάθεσή σας 50 μεταγραφές για να χρησιμοποιήσετε στη σεζόν. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για . Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις αλλαγές για να αντικαταστήσεις τραυματίες, τιμωρημένους αλλά και παίκτες που δεν βοηθάνε για να πάρεις το μάξιμουμ των πόντων από τις επιλογές σου

Σε κάθε γύρο έχετε όριο 5 μεταγραφών. Η εβδομάδα θα τρέχει από την Τρίτη μέχρι την Δευτέρα και μεταγραφές θα μπορείτε να κάνετε μετά τα μεσάνυχτα κάθε Δευτέρας

Κυλιόμενο κλείδωμα

Το Gazetta Fantasy θα χρησιμοποιήσει το κυλιόμενο κλείδωμα για τις μεταγραφές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε αλλαγές στην ομάδα σας στα μέσα του γύρου. Κάθε παίκτης κλειδώνει ξεχωριστά όταν η ομάδα του παίζει σε έναν γύρο - μετά από αυτό το σημείο δεν μπορούν να μεταγραφούν μέχρι να ολοκληρωθεί ο γύρος.

Φυσικά αν καταφέρετε και κερδίσετε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους κατά τη διάρκεια της σεζόν, στο τέλος θα ανταμειφθείτε με πλούσια δώρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα