Γιακουμάκης: «Ο Σαμαράς μου είπε πως η Σέλτικ είναι ένα τρομερό κλαμπ» (vid)

Γιακουμάκης: «Ο Σαμαράς μου είπε πως η Σέλτικ είναι ένα τρομερό κλαμπ» (vid)

Γιακουμάκης: «Ο Σαμαράς μου είπε πως η Σέλτικ είναι ένα τρομερό κλαμπ» (vid)

bet365

Ο 26χρονος φορ μίλησε για πρώτη φορά ως παίκτης της ομάδας, αποκάλυψε τι του είπε ο νυν εκ των αντιπροέδρων του ΟΦΗ και παλαίμαχος παίκτης των Κελτών και στάθηκε στην παρουσία του Ποστέκογλου στον «πράσινο» πάγκο.

Παίκτης της Σέλτικ έγινε σήμερα (31/8) ο Γιώργος Γιακουμάκης και ο 26χρονος φορ μίλησε στο κανάλι της ομάδας για τη νέα σελίδα που γύρισε στην καριέρα του. «Είναι απίστευτο, είμαι ενθουσιασμένος. Ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα της Σέλτικ με περηφάνια. Ηταν πάντα μία ομάδα που μου άρεσε, έβλεπα τα παιχνίδια της, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι το κάτι άλλο, ανυπομονώ να ζήσω αυτές τις στιγμές. Ανυπομονώ να σκοράρω το πρώτο γκολ με τους οπαδούς μας και να πανηγυρίσω μαζί τους».


Για το τι να περιμένουν οι φίλοι της ομάδας από εκείνον σχολίασε πως «είμαι πολύ περήφανος, είμαι χαρούμενος που υπέγραψα γι' αυτή την ομάδα, θα δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει κάθε παιχνίδι. Να πετύχουμε κάθε στόχο που έχουμε και να κερδίσουμε παντού, είτε σε Europa League, είτε σε Championship». Για τους τρόπους που σκοράρει ανέφερε ότι «είχα μία υπέροχη σεζόν πέρσι και δυστυχώς χωρίς κόσμο, κάτι στενάχωρο. Θέλω να βελτιώνομαι κάθε μέρα, ώστε να σκοράρω με κάθε τρόπο και αυτό είναι κάτι που προσπαθώ σε κάθε προπόνηση. Να βελτιώνω δηλαδή τα πλεονεκτήματά μου, όπως και τα μειονεκτήματά μου. Ελπίζω να σκοράρω με κάθε τρόπο με τη Σέλτικ».

Μετά αναφέρθηκε στον Γιώργο Σαμαρά, που πλέον τους συνδέουν πολλά. «Κοιτάζω πολλά απ' αυτά τα παιχνίδια της Σέλτικ. Συνεργαστήκαμε μαζί στην Ελλάδα, είναι πρόεδρος σ' ένα όμορφο κλαμπ απ' όπου προέρχομαι, τον ΟΦΗ και έπαιξα εκεί πριν από δύο χρόνια. Γνωριζόμαστε καλά και κρατάμε επαφή. Γι' αυτό ανυπομονώ ακόμη περισσότερο να παίξω για τη Σέλτικ».

Για το αν μίλησε μαζί του πριν υπογράψει «αποκάλυψε» πως «μου είπε ότι είναι ένα τρομερό κλαμπ με τρελούς οπαδούς και ότι στόχος της ομάδας είναι να κερδίζει».

Κλείνοντας έκανε ένα σχόλιο για το επιθετικό στιλ του Aγγελου Ποστέκογλου. «Ηταν ένας απ' τους λόγους που ήθελα να υπογράψω στη Σέλτικ, το στιλ είναι κάτι που μου ταιριάζει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα