Οριστικό: Αναβολή στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ για την Ολιστική!

Δημήτρης Τομαράς
Οριστικό: Αναβολή στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ για την Ολιστική!

bet365

Νέο... ναυάγιο στην ΕΠΟ για την Ολιστική με τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης να οδηγείται σε αναβολή, που είναι η 2η πάνω στο θέμα αυτό! Πιθανή νέα ημερομηνία η 27η Αυγούστου.

Ουσιαστικά ήταν η πρόταση του προέδρου της ΕΠΣ Μακεδονίας. Ειδικότερα ο Σάββας Δημητριάδης, πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, έκανε πρόταση για αναβολή της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ η οποία επρόκειτο να υιοθετήσει τα όσα έχουν ζητήσει για την Ολιστική οι δύο διεθνείς Ομοσπονδίες.

Ο κ. Δημητριάδης πρότεινε να γίνουν οι απαιτούμενες αλλαγές στον αθλητικό Νόμο και μετά να προχωρήσει η ΕΠΟ στις όποιες τροποποιήσεις. Η πρότασή του τέθηκε προς ψήφιση και έγινε αποδεκτή για αναβολή της Γ.Σ. με 62 ψήφους υπέρ, 3 παρών και 1 λευκή ψήφο. Έτσι πρόκειται για μία ακόμα αναβολή, τη 2η που σε αυτή τη φάση δεν βοηθάει σε κάτι την ΕΠΟ.

Στο περιθώριο της Γ.Σ. υπήρξαν και διαφωνίες και ανέβηκαν και οι τόνοι. Μάλιστα υπήρξε και διάλογος με το προεδρείο για το πότε εστάλησαν οι προτεινόμενες αλλαγές για το καταστατικό της ΕΠΟ με τη διοίκηση της Ομοσπονδίας να τονίζει πως οι Ενώσεις είχαν πάρει τα σχετικά αρχεία εδώ και έναν μήνα. Είναι πιθανό η Γ.Σ. για τις τελικές αποφάσεις να τοποθετηθεί χρονικά στις 27 Αυγούστου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα