Οι αποδόσεις των ημιτελικών δείχνουν… ματσάρες μέχρι τέλους!

Οι αποδόσεις των ημιτελικών δείχνουν… ματσάρες μέχρι τέλους!

Οι αποδόσεις των ημιτελικών δείχνουν… ματσάρες μέχρι τέλους!
Η ώρα των ημιτελικών έφτασε και κάθε ομάδα έχει τους δικούς τους λόγους για να πιστεύει ότι θα δώσει το «παρών» στον μεγάλο τελικό της 11 Ιουλίου! Ποιες θα δικαιωθούν;

Ιταλία – Ισπανία, Αγγλία – Δανία. Η μαγεία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος επιστρέφει… στο σπίτι της, στο Λονδίνο, με τους μεγάλους ημιτελικούς να συγκεντρώνουν όλα τα βλέμματα και κάθε «μονομάχο» να ετοιμάζει τα πλάνα του με μοναδικό στόχο τον τελικό!

bwin

Η ξέφρενη πορεία της Ιταλίας συνεχίζεται και η δουλειά που έχει κάνει ο Ρομπέρτο Μαντίνι είναι εκπληκτική. Στους 37 αγώνες που έχει κάτσει στον πάγκο η ομάδα του έχει 2,46 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ το κορυφαίο αήττητο σερί στην ιστορία της όλο και βελτιώνεται. Πλέον, έχουμε φτάσει στα 32 παιχνίδια και στις 13 συνεχόμενες νίκες! Επόμενος αντίπαλος για τους «ατζούρι» η Ισπανία. Κάθε φορά που η Ιταλία φτάνει μέχρι τα ημιτελικά, τότε μοιάζει σχεδόν σίγουρο ότι θα φτάσει και στον τελικό. Αυτό, άλλωστε, έχει συμβεί στις 9 από τις 11 τελευταίες περιπτώσεις που ήταν στους «4»! Τώρα, υπάρχει και το έξτρα κίνητρο της εκδίκησης για τη βαριά ήττα στον τελικό του 2012 από τους Ισπανούς με 4-0. Απόδοση 2.45 στην bwin να φτάσει στη νίκη η Ιταλία!

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παίζει στην bwin με κορυφαίες αποδόσεις! |21+

Την ίδια στιγμή ο Λουίς Ενρίκε, που άκουσε πολλά για τις επιλογές του στην αποστολή, στην οποία δεν βρίσκεται ούτε ένας παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, κατάφερε να αφήσει πίσω του τις κακές εμφανίσεις των πρώτων αγωνιστικών στους ομίλους και αθόρυβα βρίσκεται μία ανάσα από τον τελικό με την Ισπανία. Απόδοση 3.00 να νικήσει και την Ιταλία! Η πρόκριση επί της Ελβετίας ήρθε δύσκολα, όμως η ποιότητα σε καμία περίπτωση δεν λείπει. Για να φτάσουν μέχρι εδώ, μάλιστα, οι Ισπανοί είδαν τους αντιπάλους τους να σκοράρουν σε λάθος εστία ήδη 3 φορές, επίδοση που αποτελεί νέο ρεκόρ στην ιστορία της διοργάνωσης και έχει κάνει την αστοχία του Μοράτα να μην φαίνεται τόσο πολύ. Στο 8.00 η απόδοση στην bwin για να δούμε ακόμη ένα αυτογκόλ σε παιχνίδι της Ισπανίας!

Η Αγγλία έχει βαλθεί να σπάσει όλα τα δικά της ρεκόρ. Το 4-0 επί της Ουκρανίας στα προημιτελικά αποτελεί τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της στο Euro, ενώ καμία άλλη ομάδα στο παρελθόν της διοργάνωσης δεν είχε καταφέρει να κρατήσει το μηδέν και στα 5 πρώτα της παιχνίδια! Απόδοση 2.40 να νικήσει τους Δανούς με μηδέν παθητικό. Τώρα, η ομάδα του Σάουθγκεϊτ έχει ακόμη ένα ραντεβού με την ιστορία κόντρα στη Δανία. Οι Άγγλοι έχουν κερδίσει 5 από τα 7 προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια τους κόντρα στους Δανούς με σκορ 1-0, μία επιλογή που προσφέρεται στο 5,75 στην bwin!

Το παιχνίδι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αλλάζει στην bwin με νέα ειδικά στοιχήματα και Build A Bet*! |21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Δανία, βέβαια, έχει αποδείξει ότι δεν είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος. Μετά το περιστατικό με τον Έρικσεν, που αποχώρησε από την αποστολή, συσπειρώθηκε για να γίνει η πρώτη ομάδα που προκρίνεται, έχοντας χάσει τα 2 πρώτα της παιχνίδια! Και από τότε εντυπωσιάζει. Έχει ήδη πετύχει 11 γκολ στο τουρνουά, επίδοση που αποτελεί την κορυφαία της σε μεγάλη διοργάνωση (Euro ή Μουντιάλ) και είναι χειρότερη μόνο από εκείνη της Ισπανίας από τις ομάδες που βρίσκονται στα ημιτελικά. Κάνει, μάλιστα, τις περισσότερες τελικές προσπάθειες ανά παιχνίδι από οποιαδήποτε άλλη ομάδα και έχει την αυτοπεποίθηση να γίνει η πρώτη που θα σκοράρει επί της Αγγλίας. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες βρίσκεται σε απόδοση 2.15 στην bwin!

Photo credit:UEFA.com

*Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.

 

Τελευταία Νέα