Βασιλιάς Οττο: «Πάει ο Γερμανός έχει τρελαθεί εντελώς»

Βασιλιάς Οττο: «Πάει ο Γερμανός έχει τρελαθεί εντελώς»

Βασιλιάς Οττο: «Πάει ο Γερμανός έχει τρελαθεί εντελώς»

bet365

Με την ταινία «Βασιλιάς Οττο» να πλησιάζει, βγαίνουν ήδη πράγματα από το ντοκιμαντέρ που θα μας βάλουν ακόμα πιο... μέσα στα όσα ζήσαμε εκείνο το καλοκαίρι του 2004.

Ηταν ένα από τα βασικά στελέχη εκείνης της τρελής πορείας στο Euro 2004. Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης μας δίνει ένα sneak preview στο trailer της ταινίας Βασιλιάς Οττο για το τι θα δούμε το καλοκαίρι.

Ο Γιούρκας εμφανίζεται στο trailer και μεταξύ άλλων λέει:

«Πάει ο Γερμανός έχει τρελαθεί εντελώς με αυτά που λέει σήμερα».

Η περιγραφή της ταινίας

Το καλοκαίρι του 2004, η Ελλάδα μάγεψε την Ευρώπη με την πιο αναπάντεχη νίκη της στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Οι θεατές ανά τον κόσμο παρακολούθησαν με δυσπιστία και δέος τα αουτσάιντερ του θεσμού, μία ομάδα, η οποία χωρίς να έχει καμία απολύτως νίκη σε σημαντική διοργάνωση, κατατρόπωσε τους γίγαντες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ο αρχιτέκτονας πίσω από αυτό τον απροσδόκητο θρίαμβο ήταν ο θρυλικός Γερμανός προπονητής, ο «Βασιλιάς» Όττο Ρεχάγκελ. Έχοντας σημειώσει τεράστιες επιτυχίες για την χώρα του, πήρε την παράτολμη απόφαση να εγκαταλείψει την αυτοκρατορία του, για να αναλάβει την αδύναμη Ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου.

Αυτή είναι ιστορία για το πως δύο εκ διαμέτρου αντίθετες κουλτούρες ενώθηκαν, μίλησαν την ίδια γλώσσα και έγραψαν μαζί ένα νέο κεφάλαιο στην Ελληνική μυθολογία.

Το ντοκιμαντέρ «ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΟΤΤΟ» (King Otto) θα βγει αυτό το καλοκαίρι στις ελληνικές αίθουσες από την Tanweer.

Πότε θα βγει η ταινία

Ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία για το πότε θα την δούμε στην Ελλάδα. Ηδη έχει βγει στους κινηματογράφους της Αμερικής και της Αυστραλίας (με εξαιρετικές κριτικές για την ώρα) και μέσα στις επόμενες μέρες θα μάθουμε το πότε θα βγάλουμε εισιτήριο για να δούμε από... μέσα το έπος του 2004.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα