Οι Legends 2004 και οι Ολυμπιονίκες έστειλαν ηχηρό μήνυμα κατά των ναρκωτικών (vids)

Οι Legends 2004 και οι Ολυμπιονίκες έστειλαν ηχηρό μήνυμα κατά των ναρκωτικών (vids)

Μάκης Σταθάτος
Οι Legends 2004 και οι Ολυμπιονίκες έστειλαν ηχηρό μήνυμα κατά των ναρκωτικών (vids)

bet365

Ένα ηχηρό μήνυμα κατά της μάστιγας των ναρκωτικών έστειλαν οι Legends 2004 και οι Ολυμπιονίκες με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών.

Οι θρύλοι του Euro2004, οι Έλληνες Πρωταθλητές Ευρώπης και το πρωτοποριακό πρόγραμμα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, «Ζήσε Αθλητικά», συνδιοργάνωσαν ποδοσφαιρικό αγώνα στο γήπεδο του Ατρομήτου στο Περιστέρι, με σκοπό να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στα ναρκωτικά. Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι πρωταγωνιστές έστειλαν το μήνυμά τους ενάντια στα ναρκωτικά.

Ο Τάκης Φύσσας μέλος της χρυσής ομάδας ποδοσφαίρου του 2004 είπε: «Είμαι διπλά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και για τους Legends 2004 αλλά και για το «Ζήσε Αθλητικά» που είμαι μέλος. Ήρθαμε εδώ για να στηρίξουμε την προσπάθεια κατά των ναρκωτικών. Ο αθλητισμός περνάει αυτά τα μηνύματα και εμείς σαν Legends είμαστε αρκετά κοντά και στα παιδιά και στους νέους».

Ο μπασκετμπολίστας Ανδρέας Γλυνιαδάκης δήλωσε: «Τα ναρκωτικά είναι μια μάστιγα για την κοινωνία μας και εμείς ως αθλητές θέλουμε να περάσουμε ένα μήνυμα στον κόσμο και στα παιδιά να ζουν αθλητικά και να είναι κοντά στα γήπεδα».

Από την πλευρά του ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης τόνισε: «Ο αθλητισμός είναι ζωή, είναι πολιτισμός, είναι ποιότητα γι αυτό τον λίγο και σήμερα όλοι μαζί στέλνουμε ενα μήνυμα κατά των ναρκωτικών. Όλοι μαζί στέλνουμε το μήνυμα ´Μαζί μπορούμε και η ομάδα κερδίζει».

Η διευθύνουσα σύμβουλος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Κάτια Κοξένογλου ανέφερε: «Είναι τιμή για τον Ατρόμητο και το Περιστέρι η σημερινή φιλική αναμέτρηση που είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών. Όλοι μαζί στέλνουμε το μήνυμα ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τη μάστιγα του αιώνα. Ο Ατρόμητος θα είναι αρωγός σε τέτοιες πρωτοβουλίες».

Ο αντιπρόεδρος του ΟΚΑΝΑ Αθανάσιος Δημητριάδης είπε: «Ο αθλητισμός είναι ζωή, ενώνει, λέμε ναι στη ζωή, όχι στα ναρκωτικά». Τέλος ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης ανέφερε: «Το Περιστέρι είναι μια πόλη της νιότης και εμείς στηρίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες. Ο αθλητισμός είναι ζωή, είναι υγεία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα