Το Legends 2004 Youth Cup στην Αλεξανδρούπολη

Το Legends 2004 Youth Cup στην Αλεξανδρούπολη

bet365

Μετά τη διεξαγωγή των δύο πρώτων τουρνουά σε Αγρίνιο και Θεσσαλονίκη, οι Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 συνεχίζουν το ταξίδι τους για την Αλεξανδρούπολη, το Σάββατο 3 Ιουλίου. 

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 συνεχίζουν το ταξίδι τους για το τρίτο τουρνουά, το οποίο θα λάβει χώρα στην Αλεξανδρούπολη το Σάββατο 3 Ιουλίου.

Δώδεκα μέλη της ομάδας που κατέπληξε την Ευρώπη το 2004 θα συναντήσουν μικρούς ποδοσφαιριστές ηλικίας έως 12 ετών, αγόρια και κορίτσια, και να μοιραστούν τις αξίες, τα ιδανικά και τη χαρά του αθλητισμού.

Στο δελτίο Τύπου για τη δράση των Legends 2004 Youth Cup αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: «Οι Γιώργος Καραγκούνης, Αντώνης Νικοπολίδης, Άγγελος Χαριστέας, Τραϊανός Δέλλας, Τάκης Φύσσας, Άγγελος Μπασινάς, Ζήσης Βρύζας, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Φάνης Κατεργιαννάκης, Στέλιος Βενετίδης, Κώστας Κατσουράνης και Βασίλης Λάκης θα γίνουν μέντορες των παιδιών, σε μια προσπάθεια να τους διδάξουν τον σωστό τρόπο προπόνησης, τις αξίες του Ευ Αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας, σμιλεύοντας τον χαρακτήρα και την νοοτροπία τους.

Αγόρια από τις Ακαδημίες της Καβάλας, της Δόξας Δράμας, του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, του Ορέστη Ορεστιάδας, του Απαλού Αλεξανδρούπολης, των Θρακών Κομοτηνής, του Ποντιακού Αλεξανδρούπολης, και του iSoccer Academy, αλλά και κορίτσια από τις Ακαδημίες του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Σουφλί 2018 και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης θα γνωρίσουν από κοντά τους ποδοσφαιρικούς θρύλους και θα διδαχθούν μυστικά του ποδοσφαίρου σε μια μέρα που θα θυμούνται για όλη τους της ζωή.

Οι Legends 2004 θέλουν με αυτές τις δράσεις να ανταποδώσουν την απεριόριστη αγάπη που λαμβάνουν αυτά τα 17 χρόνια. Και θέλουν να το κάνουν μέσα από την ποδοσφαιρική διάδραση με τους μικρούς τους φίλους σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Το Legends 2004 Youth Cup διοργανώνεται από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία "Champions For Life" με την δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Συνοδοιπόρος, με πολύτιμη συνεισφορά σε αυτό το τουρνουά ο Δήμος Αλεξανδρούπολης. Η συμμετοχή των ακαδημιών είναι εντελώς δωρεάν. Στο σύνολο της διοργάνωσης θα τηρηθούν απαρεγκλίτως όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι οδηγίες των αρμοδίων αρχών».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα