Με την Panini... κολλάς, στο Gazzetta το κερδίζεις!

Με την Panini... κολλάς, στο Gazzetta το κερδίζεις!
Το Tournament Edition της Panini είναι ένα από τα καλύτερα album (αν όχι το καλύτερο) με 654 αυτοκόλλητα για τις 24 ομάδες.

Επιτέλους! Έφτασε η ώρα της συλλογής! Η αναμονή τελείωσε, οι φίλοι του ποδοσφαίρου και οι συλλέκτες σε κάθε γωνιά της Γης είναι έτοιμοι να «κολλήσουν» στα albums τους, τα οποία θα περιέχουν όσα χρειάζεται να γνωρίζει κάποιος γι' αυτό το πολυαναμενόμενο τουρνουά.

Χάρη στην Panini, μπορείς να κρατήσεις τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές εθνικές ομάδες της Ευρώπης στα χέρια σου, με ένα καταπληκτικό album 96 σελίδων ώστε να συλλέξεις τα αυτοκόλλητα και των 24 εθνών που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά.

Οι ομάδες είναι τοποθετημένες σύμφωνα με το επίσημο group τους, με πλήρη στατιστικά και ανάλυση: ένας υπέροχος τρόπος για να προετοιμαστεί κάθε φίλαθλος γι' αυτή τη φανταστική διοργάνωση. Επίσης, μην ξεχάσεις να δεις τις νέες σελίδες «δράσης», που θα είναι γεμάτες από συναρπαστικά αυτοκόλλητα παικτών «in action».

Το κερδίζεις στο Gazzetta

Και φυσικά το Gazzetta είναι εδώ για να σας δώσει την δυνατότητα να κερδίσετε το καταπληκτικό album. Οχι ένα, αλλά δύο. Το πρώτο όπως θα δείτε είναι μέσω της σελίδας του Facebook και θα έρθει και δεύτερο μέσω... Instagram.

Τι μπορείς να περιμένεις από αυτή τη συλλογή;

Όλες τις 24 εθνικές ομάδες που προκρίθηκαν στο τελικό τουρνουά που θα διεξαχθεί αυτό το καλοκαίρι. Οι ομάδες θα είναι οργανωμένες σύμφωνα με το group τους, με πλήρη στατιστικά και ανάλυση: ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμαστείς γι' αυτή τη φοβερή διοργάνωση.

Ανανεωμένες συνθέσεις και εμφανίσεις.

Οι κορυφαίοι των εθνικών ομάδων του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, σε κλασικό στιλ Panini. Το 11ο κεφάλαιο μιας μακράς σχέσης ανάμεσα στην Panini και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, που κρατάει από το 1980. Πρόκειται για μια παράδοση που οι πιο απαιτητικοί συλλέκτες και φίλοι του ποδοσφαίρου απολαμβάνουν.

Highlights

  • Η συνέχεια των ιστορικών συλλογών Euro με αυτοκόλλητα από την Panini!
  • Περιέχει και τις 24 Εθνικές Ομάδες που έχουν προκριθεί καθώς και τους σημαντικότερους Ευρωπαίους ποδοσφαιριστές!
  • Για πρώτη φορά album με σκληρό εξώφυλλο το οποίο αυξάνει την αξία της συλλογής!
  • Η συλλογή αποτελείται από 654 αυτοκόλλητα!
  • Η Panini είναι η μοναδική με τα επίσημα δικαιώματα από την UEFA!
 

Τελευταία Νέα