Επιστολή του Α.Σ. ΠΑΟΚ για την εκπομπή του ΑΝΤ1

Επιστολή του Α.Σ. ΠΑΟΚ για την εκπομπή του ΑΝΤ1

Επιστολή του Α.Σ. ΠΑΟΚ για την εκπομπή του ΑΝΤ1

bet365

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ με επιστολή προς την ΕΠΟ ζητά την διακοπή της εκπομπής του ANT1 που προβάλλεται πριν από κάθε παιχνίδι του EURO 2020 που δείχνει γυναίκες που προσπαθούν να εκτελέσουν πέναλτι.

Μετά την επιστολή των επτά γυναικείων ομάδων κατά συγκεκριμένης εκπομπής του ΑΝΤ1, ήρθε η σειρά του Α.Σ. ΠΑΟΚ να ζητήσει την παρέμβαση της ΕΠΟ για να σταματήσει την προβολή της, αφού όπως τονίζει στην επιστολή είναι κακόγουστη και σεξιστική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Προς,

1. ΕΠΟ, υπόψιν Προέδρου, κ. Θεόδωρου Ζαγοράκη

2. Υπεύθυνου Ποδοσφαίρου Γυναικών κ. Κυριάκου Φύτρα

3. Διοικητικού Συμβουλίου

Κύριοι, ο ΠΑΟΚ των 2.000 αθλητριών στα 25 Ολυμπιακά αθλήματα, τα οποία καλλιεργεί, ο «ισόβιος πρωταθλητής» στο άθλημα ποδοσφαίρου γυναικών, εκφράζει την πλήρη αποδοκιμασία του, στο πεντάλεπτο σποτάκι που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό, Αντέννα, πριν από την έναρξη κάθε αγώνα του φετινού Euro 2020, υποτίθεται χιουμοριστικού αλλά κατ’ουσία, χυδαίου κακόγουστου και σεξιστικού.

Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας για το άθλημα που από κοινού υπηρετούμε αλλά και τον σεβασμό σας στο γυναικείο φύλο, σας καλούμε να παρέμβετε αρμοδίως με όλες τις δυνάμεις σας.

Ο ΠΑΟΚ, με τις δικές του δυνάμεις, το μέγεθος και το ειδικό βάρος του ονόματός του, θα σταθεί αρωγός σε αυτή σας την προσπάθεια. Αναμένοντας την άμεση ανταπόκρισή σας, σας ευχαριστούμε προκαταβολικά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα