ΠΑΟΚ: Γήπεδο «Χοσέ Άνχελ Κρέσπο» (pics)

ΠΑΟΚ: Γήπεδο «Χοσέ Άνχελ Κρέσπο» (pics)

ΠΑΟΚ: Γήπεδο «Χοσέ Άνχελ Κρέσπο» (pics)

bet365

Ύψιστη τιμή για τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ από το δήμο της γενέτειρας του, Λόρα Ντελ Ρίο στην Ανδαλουσία.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο είναι ένας από τους διασημότερους δημότες της Λόρα Ντελ Ρίο στην Ανδαλουσία της Ισπανίας κάτι που επιβεβαιώθηκε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (16/6) στο δημαρχείο της πόλης.

«Ο Κρέσπο έχει γίνει ο πιο επιτυχημένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ΠΑΟΚ με τέσσερα κύπελλα και ένα πρωτάθλημα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δελτίο Τύπου της τιμητικής εκδήλωσης, με τον δημοτικό σύμβουλο, Μιγκέλ Εναμοράδο, να ανακοινώνει ότι θα προταθεί να ονομαστεί «Χοσέ Άνχελ Κρέσπο» το γήπεδο της περιοχής, ως μια αναγνώριση για το ότι ο Ισπανός ποδοσφαιριστής κάνει γνωστή την περιοχή όπου και να αγωνίζεται.

«Αισθάνομαι πολύ περήφανος που λαμβάνω αυτή την επίσημη αναγνώριση από το δημαρχείο της πόλης γεννήθηκα. Η Λόρα Ντελ Ρίο είναι πάντα στην καρδία μου, ανεξαρτήτως σε πιο μέρος της Ευρώπης παίζω ποδόσφαιρο», είπε από την πλευρά του ο Χοσέ Κρέσπο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα