Το πρώτο Legends 2004 Youth Cup

 Το πρώτο Legends 2004 Youth Cup

bet365

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη και ολοκληρώθηκε το πρώτο Legends 2004 Youth Cup για το 2021. Η διοργάνωση έλαβε χώρα στην πόλη του Αγρινίου και στις ευγενώς παραχωρηθείσες εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Παναιτωλικός, στο Αθλητικό Κέντρο Εμιλέον.

Οκτώ Ακαδημίες Ποδοσφαίρου αγοριών και δύο κοριτσιών έλαβαν μέρος στο Legends 2004 Youth Cup και συναντήθηκαν με τους Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004. Στο Legends 2004 Youth Cup του Αγρινίου, βρέθηκαν οι Γιώργος Καραγκούνης, Άγγελος Χαριστέας, Τραϊανός Δέλλας, Βασίλης Τσιάρτας, Άγγελος Μπασινάς, Μιχάλης Καψής, Δημήτρης Παπαδόπουλος και Βασίλης Λάκης.

Οι Legends συνομίλησαν με τους νεαρούς αθλητές, ανέλαβαν από μία ομάδα, έγιναν μέντορές τους για μία ημέρα συνεργαζόμενοι με τους προπονητές τους και τους καθοδήγησαν μέσα από μία σειρά αγώνων. Οι νεαροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να αποκομίσουν γνώσεις και εμπειρίες από τους θρύλους του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και να χαρούν το παιχνίδι για μία υπέροχη ημέρα υγιούς ανταγωνισμού,, ευγενούς άμιλλας και αθλητικού πνεύματος.

Στα Legends 2004 Youth Cups δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές τελείωσαν την ημέρα κερδισμένοι και γεμάτοι από αθλητισμό και παιχνίδι, έλαβαν όλοι μετάλλια και πήραν αναμνηστικά δώρα αλλά, το κυριότερο, έμαθαν, έπαιξαν και ευχαριστήθηκαν το ποδόσφαιρο όπως αυτό πρέπει να είναι.

Στην ανάπαυλα της διοργάνωσης μικτές ομάδες αποτελούμενες από κορίτσια των ακαδημιών ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ Ανατολής Ιωαννίνων και Κεραυνού Θεσπρωτικού και των Legends 2004 έπαιξαν μεταξύ τους αποδεικνύοντας ότι το ποδόσφαιρο είναι κάθε άλλο παρά αντρική υπόθεση. Οι νεαρές αθλήτριες εντυπωσίασαν τους Legends με τις δυνατότητες τους και έδειξαν ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο έχει μέλλον και στην Ελλάδα.

Οι Legends 2004 χαιρέτησαν τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες και ετοιμάζονται για την επόμενη στάση τους στο ταξίδι των Youth Cups στην Ελλάδα. Ραντεβού στην Θεσσαλονίκη στις 19 Ιουνίου για το δεύτερο Legends 2004 Youth Cup του 2021.

Οι Legends 2004 ευχαρίστησαν θερμά την ΠΑΕ Παναιτωλικός για την γενναιόδωρη παραχώρηση των εγκαταστάσεων του Αθλητικού Κέντρου Εμιλέον και ιδιαίτερα δε τον κ. Μάκη Μπελεβώνη για την άψογη συνεργασία. Επιπλέον όλο του προσωπικό της ΠΑΕ Παναιτωλικός και του Αθλητικού Κέντρου Εμιλέον που εργάστηκε για την διεξαγωγή μίας επιτυχημένης διοργάνωσης. Επίσης ευχαριστούν και όλες τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συμμετείχαν στο Legends 2004 Youth Cup του Αγρινίου. Τα αποτελέσματα των αγώνων έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα των Πρωταθλητών Ευρώπης του 2004 www.legends2004.com.

 

Τελευταία Νέα