ΕΠΟ για το post των Σκοπίων: «Είναι από λυπηρό έως εξοργιστικό»

ΕΠΟ για το post των Σκοπίων: «Είναι από λυπηρό έως εξοργιστικό»

Δημήτρης Τομαράς
ΕΠΟ για το post των Σκοπίων: «Είναι από λυπηρό έως εξοργιστικό»

bet365

Η ΕΠΟ δημοσιοποίησε και τη θέση της για το post των Σκοπίων που έχει αναφορά μόνο στη λέξη Μακεδονία και όχι στη Βόρεια Μακεδονία.

Η θέση της ΕΠΟ:

Με αφορμή ανάρτηση του προέδρου της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Βόρειας Μακεδονίας Μουάμεντ Σεϊντίνι σε προσωπικό του λογαριασμό στα social media, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επισημαίνει τα εξής:

Είναι από λυπηρό έως εξοργιστικό να ανακύπτουν εκ του μη όντος ζητήματα που έχουν διευθετηθεί από διεθνείς συμβάσεις, με ευκαιρία την έναρξη του EURO 2020 και τη συμμετοχή της Βόρειας Μακεδονίας στη διοργάνωση. Η ΔΟΕ και όλες οι διεθνείς αθλητικές Συνομοσπονδίες, μηδέ των ποδοσφαιρικών εξαιρουμένων, έχουν αναγνωρίσει ως μέλος τους την Βόρεια Μακεδονία και οποιοσδήποτε άλλος αυθαίρετος αυτοπροσδιορισμός της είναι εκτός των παγκοσμίως ισχυόντων κανονιστικών πλαισίων και κατ' επέκταση εκτός πραγματικότητας.

Η ΕΠΟ απέστειλε και σχετική επιστολή προς την UEFA.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα