Τουρκία - Ιταλία: Ανοίγει... λογαριασμό ο Ιμόμπιλε

Τουρκία - Ιταλία: Ανοίγει... λογαριασμό ο Ιμόμπιλε

Τουρκία - Ιταλία: Ανοίγει... λογαριασμό ο Ιμόμπιλε
Iταλιά και Τουρκία συγκρούονται στην πρεμιέρα του Euro και ο Τσίρο Ιμόμπιλε είναι... αγριεμένος.

Επιτέλους η μεγάλη ώρα έφτασε. Το Euro ξεκινά απόψε (22:00) με την Τουρκία να κοντράρεται με την Ιταλία στην πρεμιέρα της διοργάνωσης σε ένα ματς που θα γίνει στη Ρώμη.

Οι δύο ομάδες θέλουν να μπουν με το... δεξί και να στείλουν μήνυμα ενόψει της συνέχειας και στις υπόλοιπες του ομίλου που είναι η Ουαλία και η Ελβετία.

Tόσο η ομάδα του Μαντσίνι όσο και εκείνη του Γκιουνές πάνε στη διοργάνωση με πολύ ποιοτικά ρόστερ.

Από την μία η Squadra Azzurra έχει στις τάξεις τους Ιμόμπιλε, Ινσίνιε, Κιέζα, Μπελότι στις θέσεις της επίθεσης, ενώ και οι Λοκατέλι, Πελεγκρίνι, Μπαρέλα θα βοηθήσουν πολύ στον χώρο του κέντρου.

Στον αντίποδα για τους Τούρκους, ξεχωρίζει το βαρύ πυροβολικό, ο αγέραστος Μπουράκ Γιλμάζ που φέτος οδήγησε τη Λιλ στην κατάκτηση του γαλλικού πρωταθλήματος. Παρέα έχει και τον συμπαίκτη του στους Λιλουά, Γιαζιτσί. Φυσικά πολλά αναμένεται να γίνουν στον αγωνιστικό χώρο από τον... εγκέφαλο Χακάν Τσαλχάνογλου και από τον πάντα επικίνδυνο Ουντέρ που έχει στην πλάτη του σεζόν με Λέστερ και Ρόμα.

Το goal/goal πληρώνει 2.35 στην bwin και είναι μια εξαιρετική επιλογή με τα... όπλα που διαθέτουν οι δύο ομάδες το να νικήσει η Ιταλία και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται στο 4.20 και δελεάζει.

Τέλος αξίζει η επιλογή του Τσίρο Ιμόμπιλε να σκοράρει το πρώτο γκολ του Euro στο 4.00. Ο φορ της Λάτσιο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τα τελευταία χρόνια και έρχεται με φόρα στο Euro να κάνει πάταγο.

bwin

Στο Instagram του Gazzetta ψηφίσατε στο δίλημμα ποιος θα σκοράρει το πρώτο γκολ του Euro. Κι όπως βλέπετε ο Τσίρο Ιμόμπιλε συγκέντρωσε το 77% των ψήφων. Τσίρο Ιμόμπιλε δαγκωτό λοιπόν από τον κόσμο του Gazzetta με το πρώτο γκολ να πληρώνει 4.00 στη bwin ενώ το να σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα το βρίσκουμε στο 2.88.

 

Τελευταία Νέα