Με τη βοήθεια του Μανωλά χειρουργήθηκαν δύο παίκτες του Πανναξιακού

Gazzetta team
Με τη βοήθεια του Μανωλά χειρουργήθηκαν δύο παίκτες του Πανναξιακού

bet365

Εξαιρετική κίνηση από τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος μεσολάβησε για να χειρουργηθούν δύο παίκτες του Πανναξιακού από τον Χρήστο Θέο.

Ο Κώστας Μανωλάς δεν ξεχνάει τον Πανναξιακό, ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του πριν γίνει επαγγελματίας. Δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο Κώστας Γκούφας και ο Μανόλης Ανεβλαβής έπρεπε να χειρουργηθούν και ο 29χρονος διεθνής στόπερ της Νάπολι μεσολάβησε για να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες επεμβάσεις από τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Πανναξιακός σε ανακοίνωσή του:

«Μέσα από τις δυσκολίες βγαίνουμε δυνατότεροι...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι χειρουργικές επεμβάσεις των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, Κώστα Γκούφα και Μανόλη Ανεβλαβή.

Την αποκατάσταση των αθλητών μας ανάλαβε ο κ. Χρήστος Θέος, κορυφαίος χειρουργός - ορθοπεδικός, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά!

Ευχαριστούμε θερμά τον συντοπίτη μας διεθνή ποδοσφαιριστή, Κώστα Μανωλά, που μεσολάβησε για να χειρουργηθούν άμεσα και έκανε την επαφή με τον κ. Θέο.

Κώστα και Μανόλη, όλη η Πανναξιακή οικογένεια σας εύχεται ταχεία ανάρρωση και είμαστε σίγουροι ότι θα επιστρέψετε σύντομα στα γήπεδα ακόμη πιο δυνατοί».

 

Τελευταία Νέα