Οι τερματοφύλακες που πρέπει να διαλέξεις στο Gazzetta Fantasy Challenge

Κώστας Τόπας
Οι τερματοφύλακες που πρέπει να διαλέξεις στο Gazzetta Fantasy Challenge
Η στιγμή που περιμένουν εκατομμύρια φίλαθλοι του ποδοσφαίρου σε όλο τον πλανήτη πλησιάζει και το Gazzetta σας δίνει τις κατάλληλες συμβουλές για να γίνετε ο καλύτερος manager και να κερδίσετε πλούσια δώρα, μέσω του Gazzetta Fantasy Challenge.

Την Παρασκευή (11/06) το Euro κάνει σέντρα στο «Ολίμπικο» της Ρώμης με τον αγώνα Τουρκία – Ιταλία. Eναν ολόκληρο μήνα (από τις 11/06 μέχρι τις 11/07) θα παρακολουθήσουμε τις 24 κορυφαίες εθνικές ομάδες της Ευρώπης να διεκδικούν το θρόνο της Ευρώπης. Εκτός, όμως, από το να παρακολουθήσετε τις αναμετρήσεις που δεδομένα θα επιφυλάξουν έντονες συγκινήσεις, τι θα λέγατε να δημιουργήσετε τη δική σας ομάδα και να εκτελέσετε χρέη προπονητή μέσω του Gazzetta Fantasy Challenge στο νέο Gazzetta; Αφού απολαύσετε πρώτα την χαρά του παιχνιδιού, στο τέλος μπορεί να είστε και οι μεγάλοι νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν πλούσια δώρα. Μάθετε τα πάντα για το Gazzetta Fantasy Challenge με ένα κλικ ΕΔΩ.


Ας μπούμε όμως στο… ψητό της υπόθεσης, μιας και οι ημέρες πλησιάζουν και θα πρέπει ήδη να έχουμε δημιουργήσει μία δυνατή ενδεκάδα έως τότε. Φυσικά, υπάρχει και η επιλογή αλλαγής ομάδας όσες φορές επιθυμείτε κατά τη διάρκεια της περιόδου μεταγραφών, που διαρκεί μέχρι την πρώτη προγραμματισμένη έναρξη στις 11 Ιουνίου 2021. Προχωράμε λοιπόν στον σχεδιασμό της ενδεκάδας μας. Η λογική στην επιλογή τερματοφύλακα και των αμυντικών έχει ένα βασικό πρέπει. Οι ομάδες που αγωνίζονται να μην δέχονται πολλά γκολ. Σήμερα θα επικεντρωθούμε στον «άσο» και θα σας παρουσιάσουμε τις μερικές από τις πιο καλές επιλογές. Γι’ αυτούς που είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν πολλά χρήματα αλλά και γι’ αυτούς που θέλουν να έχουν μια φθηνή αλλά κι αξιόπιστη λύση κάτω από τα γκολποστ. Θυμίζουμε ότι με προϋπολογισμό 50 εκατομμυρίων ευρώ, ο στόχος σας είναι να επιλέξετε μια ομάδα από 11 παίκτες που θα μπουν στη σειρά σε έναν από τους έξι διαθέσιμους σχηματισμούς.

Οι «τσιμπημένοι»

De gea
Εάν είστε πρόθυμοι να φτάσετε… ταβάνι για τους τερματοφύλακες σας, τότε θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας τους τρεις κορυφαίους στην κατηγορία: Τιμπό Κουρτουά, Μάνουελ Νόιερ και Ουγκο Λορίς. Ο Βέλγος κίπερ της Ρεάλ μαζί με τον Γερμανό πορτιέρε της Μπάγερν αποτελούν το πιο δυνατό δίδυμο στο Gazzetta Fantasy Challenge, για το οποίο θα χρειαστεί να βάλετε αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη σας ώστε να εντάξετε έναν εκ των δύο στην ενδεκάδα σας, καθώς κοστολογούνται στα 3,2 εκατομμύρια ευρώ. Ο Γάλλος γκολκίπερ της Τότεναμ, Ούγκο Λορίς είναι στα 3,1 εκατομμύρια ευρώ αλλά κάπου εδώ να επισημάνουμε τον λόγο για τον οποίο ο Κουρτουά είναι η καλύτερη επιλογή για να ξεκινήσετε με την ενδεκάδα σας. Τουλάχιστον για την πρεμιέρα του Euro. Την πρώτη αγωνιστική και συγκεκριμένα στις 15 Ιουνίου (22:00) Γαλλία και Γερμανία κοντράρουν τις δυνάμεις τους στην «Αλιάντς Αρένα», κάτι που σημαίνει ότι ο Βέλγος αυτόματα θεωρείται το Νο.1 για κάτω από τα δοκάρια μιας και η εθνική του ομάδα έχει πιο… βατό ματς, αντιμετωπίζοντας την Ρωσία. Στη λίστα με τους πιο ακριβούς τερματοφύλακες βρίσκεται και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νταβίντ Ντε Χέα, αλλά οι τελευταίες του εμφανίσεις με τους «κόκκινους διαβόλους» δεν πείθουν κι αρκετά, προκειμένου να δαπανήσει κανείς τόσα χρήματα για έναν γκολκίπερ με σκαμπανεβάσματα.

Οι «δεν τους ακουμπάμε»

minlogetΠάμε τώρα και σε άλλες λύσεις, για εκείνους που θέλουν να κρατήσουν χρήματα για τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας τους. Στα 2,8 εκατομμύρια ευρώ υπάρχουν οι Ουνάι Σιμόν (Ισπανός) και oι Σιμόν Μινιολέ (Βέλγος), αλλά για ευνόητους λόγους δεν θα ποντάρουμε πάνω τους, καθώς και οι δύο πορτιέρε δεν πρόκειται να είναι στο αρχικό σχήμα των βασικών ομάδων τους κι έτσι τα χρήματα μας θα πάνε στράφι. Με το ίδιο ποσό μπορεί κανείς να εντάξει στην ενδεκάδα του και τον Ρουί Πατρίτσιο της Γουλβς. Βέβαια, ο Πορτογάλος προέρχεται από τραυματισμό κι έτσι δεν συγκεντρώνει κι αρκετές πιθανότητες για φανέλα βασικού, μιας και υπάρχει ο Άντονι Λόπες της Λυών για τη θέση του.

Οι προσιτοί

Donnaruma
Ευτυχώς στη συγκεκριμένη λίστα έχουμε γκάμα επιλογών. Εχουμε και λέμε. Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα (Ιταλός), Σαλβατόρε Σιρίγκου (Ιταλός), Ματς Σελς (Βέλγος) και Μπραντ Λένο (Γερμανός) είναι τέσσερις «φθηνές» λύσεις για τον «άσσο» σας. Με πρώτη και καλύτερη αυτή του Ντοναρούμα. Ο 22χρονος τερματοφύλακας της Μίλαν, θα είναι το Νο.1 της «Σκουάντρα Ατζούρα». Πόσω μάλλον στην πρώτη αγωνιστική ο Ντοναρούμα ενδέχεται να έχει σχετικά εύκολο έργο απέναντι στην Τουρκία. Οπότε τα χρήματά του είναι ιδανικά για να τον επιλέξετε για την βασική σας ενδεκάδα στο Gazzetta Fantasy Challenge. Οσο για τους υπόλοιπους; Ο Σιρίγκου θα είναι «σκιά» του Ντοναρούμα οπότε δύσκολα θα κερδίσει πόντους, ενώ ο Σαλς όπως και ο συμπατριώτης του Μινιολέ έχουν μπροστά τους τον Κουρτουά. Από την άλλη ο Λένο ίσως μοιραστεί μερικά παιχνίδια με τον Νόιερ, αλλά σαφέστατα δεν είναι και ο καταλληλότερος για την πρώτη επιλογή στα γκολποστ της 11αδας σας. Στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ υπάρχουν και οι Αντονι Λόπες (Πορτογάλος), Βόιτζεκ Σέζνι (Πολωνός) και Κέβιν Τραπ (Γερμανός). Προχωρήστε σε προσεκτικές κινήσεις και μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για έναν Μαραθώνιο αγώνων και όχι για σπριντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα