Πολωνία – Ρωσία 1-1: Πρώτη πρόβα των «Αετών» με βασικό Σβιντέρσκι

Πολωνία – Ρωσία 1-1: Πρώτη πρόβα των «Αετών» με βασικό Σβιντέρσκι

bet365

Με τον Κάρολ Σβιντέρσκι βασικό και χωρίς τον Λεβαντόφσκι που ήταν στον πάγκο, η Πολωνία έμεινε στο 1-1 απέναντι στη Ρωσία, στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας και των δύο ενόψει του Euro.

Μοιρασμένες εντυπώσεις και τα γκολ ανάμεσα στην Πολωνία του Κάρολ Σβιντέρσκι και τη Ρωσία (1-1), στο πρώτο τους φιλικό ενόψει του Euro 2020.

Οι Αετοί του Πάουλο Σόουζα, χωρίς τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που έμεινε στον πάγκο και με αρκετά πειράματα στη σύνθεσή τους, προηγήθηκαν από νωρίς, με τον Σβιέρτσοκ στο 4'.

Ωστόσο, η ομάδα του Στανισλάβ Τσερτσέσοφ απάντησε στη μοναδική της τελική εντός εστίας στο ματς, με τον Καραβάεβ (21'), γράφοντας αυτό που έμελλε να είναι το τελικό σκορ.

Ο φορ του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε βασικός για 67 λεπτά, δίνοντάς έπειτα τη θέση του στον Μόντερ.

Επόμενο φιλικό για την Πολωνία στις 8 Ιουνίου κόντρα στην Ισλανδία, ενώ η Ρωσία θα δώσει το δικό της τελευταίο τεστ με αντίπαλο τη Βουλγαρία στις 5 Ιουνίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα