Επίσημο: Ο Ζαρντίμ στη θέση του Μοράις στην Αλ Χιλάλ

Επίσημο: Ο Ζαρντίμ στη θέση του Μοράις στην Αλ Χιλάλ

bet365

Η Αλ Χιλάλ ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης (1/6) την πρόσληψη του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Διαδέχεται τον Ζοζέ Μοράις, ο οποίος αν και κατέκτησε το πρωτάθλημα, απολύθηκε!

Ένας πρώην προπονητής της ΑΕΚ έφυγε, ένας (συμπατριώτης του) πρώην προπονητής του Ολυμπιακού τον διαδέχθηκε. Ο Ζοζέ Μοράις κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Αλ Χιλάλ - πρώην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου - αλλά απολύθηκε καθώς όπως μεταδίδουν τα media στη Σαουδική Αραβία δεν έπεισε!

Η ομάδα από το Ριάντ ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης (1/6) την πρόσληψη του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Οι δύο πλευρές υπέγραψαν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και ο στόχος που τέθηκε στον 46χρονο Πορτογάλο - ο οποίος είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο Gazzetta - είναι να κατακτήσει η ομάδα το ασιατικό Champions League (κάτι που είχε καταφέρει με τον Ρουμάνο προπονητή του ΠΑΟΚ).

Η Αλ Χιλάλ τον ανακοίνωσε με εκπληκτικό video με γραφήματα και δημοσιεύματα του διεθνή Τύπου, τα οποία έφεραν των πρώην προπονητή των Μονακό και Σπόρτινγκ κοντά στην Άρσεναλ και τη Ρεάλ αντίστοιχα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα