Άνοιξε πόρτα στους «3» η Football League!

Gazzetta team
Άνοιξε πόρτα στους «3» η Football League!

bet365

Με απόφαση της ΕΠΟ οι Ηρακλής, Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα τοποθετούνται στην football league! Mεγάλες οι αντιδράσεις, ορατές οι προσφυγές!

Mε απόφαση που εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης το συμβούλιο της Football League -Football League 2 δέχεται στο πρωτάθλημα τις τρεις ομάδες τονίζοντας ότι στο τέλος της σεζόν αυτές που θα πάρουν το εισιτήριο της ανόδου στην Σούπερ Λίγκα θα είναι 4!

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Σε εκτέλεση της από 12/09/2012 απόφασης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League ΟΠΑΠ-Football League 2 ΟΠΑΠ ενέταξε τις ομάδες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΚΑΒΑΛΑ και ΗΡΑΚΛΗ στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας, τροποποιώντας την Προκήρυξη Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013, εις τρόπον ώστε το πρωτάθλημα να διεξαχθεί με 21 ομάδες και στο τέλος του πρωταθλήματος να προβιβασθούν στη Super League τέσσερις (4) ΠΑΕ.
Η κλήρωση του πρωταθλήματος αναβάλλεται για τις 18/09/2012. Η έναρξη του πρωταθλήματος μετατίθεται για τις 30/09/2012, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιλυθούν-διευθετηθούν τα αγωνιστικά και οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζουν οι ΠΑΕ και τα ΤΑΠ της Β΄ και Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Το Δ.Σ. καταδικάζει την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, θεωρώντας την απαράδεκτη, ιδίως ως προς τη μομφή που απέδωσε στον Πρόεδρο της Football League κ. Σ. Καλογιάννη, τον οποίο περιβάλλουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη, τόσο ως πρόεδρο της Football League αλλά και ως άνθρωπο».

Όπως είναι φυσικό οι περισσότερες ομάδες της football league είναι αντίθετες σε μια τέτοια απόφαση και αναμένεται να αντιδράσουν! Άλλωστε έχουν την διαβεβαίωση από νομικούς κύκλους ότι αν κάνουν προσφυγή πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα θα δικαιωθούν αφού η υπόθεση είναι... θολή! Αν μη τι άλλο για άλλη μια φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι... τραυματισμένο και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά το τι θα γίνει! Κι αν ποτέ αρχίσει το πρωτάθλημα της football league...

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

FOOTBALL LEAGUE NEWS FEED