Ολυμπιακός: Γκέλα της Αντβέρπ με τη Λέουβεν με ισοπαλία ενώ κέρδιζε 2-0

Ολυμπιακός: Γκέλα της Αντβέρπ με τη Λέουβεν με ισοπαλία ενώ κέρδιζε 2-0

bet365

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Europa League έμεινε ισόπαλη 2-2 με τη Λέουβεν ενώ ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 και στο τέλος κινδύνεψε και με ήττα!

Δεν ήταν ένα καλό απόγευμα για την Αντβέρπ, προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Europa League, που έμεινε στο 2-2 με τη Λέουβεν και ενώ κέρδιζε με 2-0. Ξεκίνησε το ματς με τον Μπουτέζ βασικό γκολκίπερ και από εκεί και πέρα είχε επίσης βασικούς τους Ντε Λάετ, Ένγκελς (παλιός παίκτης του Ολυμπιακού), Φίσερ, Γιούσουφ, Γκέρκενς, Μιγιόσι, Βίνες, Μπατάιγ, Ναϊγκολάν και Φρέι.

Η Αντβέρπ παρότι δέχθηκε πίεση προηγήθηκε στο 39' με αυτογκόλ του Ματιέ Μερτένς. Ο Μιγιόσι δημιούργησε αρχικά τη φάση για τον Γιούσουφ και ο Μερτένς προσπαθώντας να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Λέουβεν. Στο 45'+2 η Αντβέρπ έβαλε και 2ο γκολ από τα πόδια του Φρέι μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Γιούσουφ για χέρι του Ντε Νόρε.

Στο 55' η Λέουβεν μείωσε σε 2-1 με σκόρερ τον Τσενκ Οζκακάρ μετά από φάουλ που έγινε και κεφαλιά του. Στο 76' όμως η Λέουβεν σκόραρε ξανά. Πάλι από στατική φάση. Μετά από κόρνερ όπου ο Ντε Λάετ δεν είχε καλή αντίδραση και Σενγκέλια βρήκε χώρο και σκόραρε. Στο 85' ο Μπουτέζ απέτρεψε αυτογκόλ και στο 90+1' είχε ξανά μεγάλη επέμβαση. Στο 90+2' ο μπακ της Λέουβεν Ντεβέστ αποβλήθηκε με κόκκινη για μαρκάρισμα στον Μπαλικβίσα.

- Η φωτογραφία είναι από το Facebook της Αντβέρπ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα