Πρεμιέρα με ήττα στο 3Χ3 οι Γυναίκες
Με το αριστερό άρχισε τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 3Χ3 η Εθνική Γυναικών που ηττήθηκε 17-12 από την αντίστοιχη της Ουγγαρίας. Στις 20:30 η ομάδα του Γιάννη Γιαννόπουλου αντιμετωπίζει την Τσεχία και στις 23:00 τη Γαλλία.
Η Εθνική Γυναικών, που αποτελείται από τις Αφροδίτη Κοσμά, Κατερίνα Σωτηρίου, Λολίτα Λύμουρα και Ναυσικά Σταυρίδου δεν τα κατάφερε στο πρώτο της παιχνίδι στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που γίνεται στο Ζάππειο και πλέον στοχεύει στην πρώτη της νίκη στο επόμενο ματς (20:30 με την Τσεχία) ώστε να διατηρήσει ζωνταντές τις ελπίδες πρόκρισης.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
