HFP Legendary Cup: Για μια θέση στα προημιτελικά!

Gazzetta team
HFP Legendary Cup: Για μια θέση στα προημιτελικά!

bet365

Μεγάλες οι μάχες σήμερα για τον θεσμό του Κυπέλλου και κάθε ομάδα επιδιώκει την κατάκτηση της νίκης για τους βαθμούς.
Κάθε ομάδα επιδιώκει την νίκη, λίγο πριν το τέλος της φάσης των ομίλων , η οποία θα δώσει τους πολύτιμους βαθμούς για το εισιτήριο των προημιτελικών. Σε κάθε όμιλο υπάρχουν αγώνες που ξεχωρίζουν .
GROUP A
Στον πρώτο όμιλο ο αγώνας Partizan - Gladiators, κλέβει την παράσταση, καθώς οι Σέρβοι με έναν αγώνα λιγότερο, βρίσκονται στην τρίτη θέση με 22 βαθμούς και ενώ οι μονομάχοι από την Ρωσία στην δεύτερη θέση με 23 βαθμούς. Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Ένωση με 24 βαθμούς.
GROUP B
Στον δεύτερο όμιλο κάθε απώλεια βαθμών ίσως είναι καταστροφική για οποία ομάδα επιθυμεί να συνεχίσει στον θεσμό του Κυπέλλου. Όλες οι ομάδες εκτός από την ICE International, παλεύουν για την πρόκριση με την Dinamo Zagreb , να παίζει το τελευταία της χαρτί απέναντι σε Pes Foxes (1η θέση - 15β.) και Volos wizArts (2η θέση - 14β.). Οι νίκες για τους Κροάτες είναι οι μόνες που μπορούν να τους δώσουν ελπίδες για το πολυπόθητο εισιτήριο. Την Κυριακή 13/12 στις 22:00 ο μεγάλος αγώνας του Ιωνικού και των Larissa Warriors.
GROUP C
Στον τρίτο όμιλο η WLGaming βρίσκεται πρώτη με 24 βαθμούς ώντας αήττητη έως τώρα , κρατώντας απόσταση ασφαλείας από την δεύτερη Lokomotiva Zagreb η οποία έχει 15 βαθμούς. Από εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά με τις ομάδες που ακολουθούν καθώς οι βαθμολογικές διάφορες είναι ελάχιστες.
Στην τρίτη θέση η Χάιντουκ με 13 βαθμούς, στην τέταρτη οι Yellow Hell με 12 ενω ο Ιωνικός βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 9 βαθμούς. Οι Μπλε της Νίκαιας θέλουν νίκη με την κροατική Χάιντουκ για να βάλουν φωτιά στον όμιλο και να τα παίξουν όλα για όλα την Κυριακή απέναντι στην ομάδα της Λάρισας.
Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε όλα τα social media της HFP - PES Greece.
GROUP D
Στον τέταρτο όμιλο ο Αθηναϊκός είναι η δεύτερη αήττητη ομάδα ως τώρα του θεσμού και βρίσκεται μόνος πρώτος με 21 βαθμούς σε 7 αγώνες. Ακολουθεί ο Απόλλων Παραλιμνίου με 15 και έναν αγώνα λιγότερο , ενώ στην τρίτη θέση ισοβαθμούν η Σάμος και ο Ερυθρός Αστέρας, με τους νησιώτες να έχουν το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.
Τέσσερις ομάδες διεκδικούν τις δύο θέσεις. Οι αγώνες που κλέβουν την παράσταση είναι εκείνοι του Αθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα και της Σάμου με τον Απόλλων.
Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν από τα επίσημα κανάλια των ομάδων στο YouTube με ώρα έναρξης του πρώτου αγώνα στις 22:40 , ενώ του δεύτερου στις 23:20.

Την Κυριακή ανακοινώνεται η Team Of The Week

Μια βραδιά γεμάτη esports, με το Pro Evolution Soccer να κλέβει την παράσταση . Μπείτε στο Instagram της HFP - PES Greece ( hellenic_pes) και ψηφίστε για την ανάδειξη των κορυφαίων παιχτών για την εβδομάδα που πέρασε .
 

Τελευταία Νέα