HFP Legendary League: Ένα πρωτάθλημα για γερά νεύρα! (pics)

Gazzetta team
HFP Legendary League: Ένα πρωτάθλημα για γερά νεύρα! (pics)

bet365

Μετά το πέρας της 17ης και της 18ης αγωνιστικής στην HFP Legendary League, αποδείχτηκε για ακόμα μια φορά πως δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για καμιά ομάδα, ανεξαρτήτως βαθμολογικής θέσης ή ακόμα περισσότερο βαθμολογικού ενδιαφέροντος.
Οι Volos Wizarts ,κατάφεραν να προσπεράσουν τον Αθηναϊκό στην βαθμολογία καθώς έφεραν ισοπαλία στον μεταξύ τους αγώνα ενώ κέρδισαν και τους Yellow Hell και ενώ οι Λόρδοι αντιθέτως έχασαν πολύτιμους βαθμούς καθώς δέχτηκαν την ισοφάριση από τους Greeks σχεδόν στην τελευταία φάση του αγώνα. Πολύτιμους βαθμούς έχασε και ο Πανδραμαϊκός καθώς έχασε από την ομάδα των esports Theoprofil με 1-2. Παρ όλα αυτά η ομάδα της Δράμας παρουσιάζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και φαίνεται πως ο δεύτερος γύρος θα είναι τελείως διαφορετικός από τον πρώτο.

id="head-0">Οι ανανεωμένοι TheoProfil ξεκινούν την αντεπίθεση

Ο αναμορφωτής της ομάδας των TheoProfil, κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να φτιάξει μια ομάδα η οποία δείχνει πως μπορεί να πάρει αποτέλεσμα από οποιαδήποτε αντίπαλο. Πέρα από την ήττα που έκανε από την Σάμο, τα αποτελέσματα του Κυπέλλου, ειδικά η ισοπαλία με την ομάδα της Χάιντουκ , το αποδεικνύουν.

id="head-1">Η ΑΕΚ αναζητά restart

Η ομάδα της ΑΕΚ με δύο ήττες έχασε πολύτιμο έδαφος για μια θέση στην τετράδα και πλέον θα χρειαστεί ένα μικρό σερί νικών για να καταφέρει να μπει ξανά σε τροχιά πρόκρισης. Οι κιτρινόμαυροι ηττήθηκαν από τους WLG, την μοναδική αήττητη ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς και από τους Yellow Hell. Πλέον δεν υπάρχει περιθώριο για άλλη απώλεια βαθμών για την πολλά υποσχόμενη ομάδα της Ένωσης.

id="head-2">Ο Ιωνικός πετούσε φωτιές

Το αποτέλεσμα της αγωνιστικής πέτυχε ο Ιωνικός ο οποίος επικράτησε με το εμφατικό 7-1 απέναντι στους Panthers. Σίγουρα η ομάδα της Νίκαιας θέλει να αποκτήσει ξανά την απαιτούμενη ψυχολογία και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, όπως στην αρχή του πρωταθλήματος. Σίγουρα όλες οι ομάδες κάνουν την προσπάθεια τους για να επιτύχουν τους στόχους τους .

id="head-3">Ευρωπαϊκό γκρουπ και ίδιες συγκινήσεις

Στο ευρωπαϊκό γκρουπ η ομάδα της Χάιντουκ συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα, με τους Σέρβους της Παρτιζάν να την ακολουθούν στην δεύτερη θέση. Οι Galacticos και Ερυθρός Αστέρας κλείνουν τις θέσεις της τετράδας. Από εκεί και πέρα το τοπίο είναι θολό, για το ποιες ομάδες θα προκριθούν στα play offs, καθώς οι βαθμολογικές διάφορες μεταξύ των ομάδων είναι ελάχιστες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώτος με τον όγδοο έχουν μόλις 12 βαθμούς διαφορά. Αν αναλογιστεί κανείς πως δεν υπάρχουν εύκολα ματς και τα περισσότερα παίρνουν τον χαρακτήρα του ντέρμπι, καταλαβαίνει πως μέχρι τον τελευταίο αγώνα , όλα παραμένουν ανοιχτά.

Η δράση συνεχίζεται - LIVE μεταδόσεις

Η 19η και η 20η αγωνιστική ξεκινάνε την Παρασκευή 27/11 με δύο παιχνίδια να ανοίγουν την αυλαία και να μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι της HFP - PES Greece σε περιγραφή Steve onemanshow και Σταυρό StavAttcak Σταυρακίδη.
Μαζί τους ο Jeffu αλλά και η Βασιλική Πλακιά για τις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών. Ιωνικός , esports Theoprofil, AEK και Τριβελάτο, ρίχνονται στην μάχη με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς. Σίγουρα δεν υπάρχουν προγνωστικά και όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες.
Πάρτε θέση για ένα virtual ποδοσφαιρικό υπερθέαμα.
Facebook : HFP - PES Greece
Instagram : hellenic_pes
Twitter : hellenic_pes
Twitter : HFP Legendary League 11VS11
YouTube : HFP - PES Greece
 

Τελευταία Νέα