Virtual F1: Ισπανικό Grand Prix με Αγουέρο, Κουρτουά, Αρτούρ! (vid)

Gazzetta team
Virtual F1: Ισπανικό Grand Prix με Αγουέρο, Κουρτουά, Αρτούρ! (vid)

bet365

To 4o Grand Prix της Formula 1 Virtual Series θα διεξαχθεί στην εικονική πίστα της Βαρκελώνης και εκτός των διάσημων πιλότων, θα φιλοξενήσει ονόματα όπως ο Σέρχιο Αγουέρο, ο Τιμπό Κουρτουά και ο Αρτούρ Μέλο.

eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Φίλοι της Formula 1 και του ποδοσφαίρου ενωθείτε! Το προσεχές Virtual Grand Prix της Ισπανίας έρχεται την Κυριακή (10/5, 18:00) και τα κορυφαία ονόματα των δύο χώρων θα δώσουν μάχη για την pole position.

Ο δις πρωταθλητής Σαρλ Λεκλέρ, μαζί με τους Άλεξ Άλμπον, Αντόνιο Τζιοβινάτσι, Τζορτζ Ράσελ, Νικολά Λατιφί και Λάντο Νόρις θα αποτελέσουν για μια ακόμη φορά το ρόστερ των ομάδων της F1, αλλά με εξέχουσες μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Σέρχιο Αγουέρο θα κάνει διάλειμμα από την προετοιμασία με την Μάντσεστερ Σίτι και θα οδηγήσει για λογαριασμό της Άστον Μάρτιν Ρεντ Μπουλ, ενώ για δεύτερη φορά θα συμμετάσχει ο Τιμπό Κουρτουά, αυτή τη φορά με την Άλφα Ρομέο. Από το Grand Prix στην εικονική πίστα του Circuit de Barcelona-Catalunya δεν θα μπορούσε να λείπει και εκπρόσωπος των Μπλαουγκράνα. Ο Αρτούρ Μέλο συμπληρώνει ιδανικά το team των ποδοσφαιριστών και θα τρέξει με την Haas.

Συντονιστείτε λοιπόν το απόγευμα της Κυριακής για μια εντυπωσιακή κούρσα, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του επίσημου καναλιού της F1 και του Sky Sports στο YouTube.

 

Τελευταία Νέα