Ωρα για ντέρμπι esports: Ελλάδα - Τουρκία στις οθόνες σας!

Gazzetta team
Ωρα για ντέρμπι esports: Ελλάδα - Τουρκία στις οθόνες σας!

bet365

Ελληνοτουρκική μονομαχία με φόντο το PesPro Nations League! Η Τουρκία θα είναι η πρώτη αντίπαλος της Εθνικής μας με τις δύο αγώνες της για την πρεμιέρα της διοργάνωσης να διεξάγονται την Τρίτη και θα έχετε την δυνατότητα να τους δείτε και μέσω του Gazzetta.
eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Η Τουρκία είναι η πρώτη αντίπαλος της Εθνικής μας στο PesPro Nations League και το ενδιαφέρον φυσικά για μία αναμέτρηση με τέτοιο background είναι πολύ μεγάλο. Οι δύο αγώνες της Ελλάδας για την πρώτη αγωνιστική θα διεξαχθούν αύριο, Τρίτη, στις 23:30 και ενώ θα υπάρξει live streaming, το οποίο θα μπορείτε να δείτε και μέσα από το Gazzetta,gr. Μάλιστα οι αρμόδιοι της Εθνικής ετοιμάζουν ξεχωριστό κανάλι στο youtube για αυτόν τον λόγο.

To Nations League στο eFootball PES 2020 είναι μία διοργάνωση με 16 χώρες που μετέχουν σε 10vs10 mode. Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι ότι πιο επίσημο έχει γίνει με έθνη να αγωνιζονται μεταξύ τους στο ηλεκτρονικό ποδόσφαιρο και λαμβάνουν μέρος οι 10 καλύτεροι από κάθε χώρα. Η ελίτ δηλαδή. Η Εθνική μας θα έχει την πρώτη της δοκιμασία την Τρίτη (23.30) με τους πρώτες δύο εντός και εκτός αγωνιστικές απέναντι στους Τούρκους σε ένα πρωτάθλημα με 30 αγώνες στο σύνολο.

Η Εθνική μας ομάδα τις τελευταίες εβδομάδες έχει δώσει φιλικά με πολλές νίκες ακόμα και απέναντι σε χώρες που έχουν καλύτερους παίκτες in-game. Σημείωσε νίκες με ομάδες όπως η Ισπανία, η Αγγλία, η Κροατία και η Πορτογαλία. Τους παίκτες τους κινούν οι παίκτες - gamers και οι κάθε παίκτες από τις άλλες χώρες. Σε κάθε χώρα είναι οι καλύτεροι παίκτες που πρωταγωνιστούν σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο αλλα η διαφορά είναι ότι π.χ, στην Πορτογαλία ένας παίκτης διαχειρίζεται τον Κριστιάνο Ρονάλντο με 94 overall ενώ οι Έλληνες παίκτες χειρίζονται π.χ. τον Δώνη με 75 overall σε αξιολόγηση. Κοινώς παίζει ρόλο και το επίπεδο των παικτών.
Επίσης σχετικά με την ελληνική ομάδα ενδεικτικά να αναφέρουμε την 10άδα των παικτών - χρηστών που κέρδισαν με 2 νίκες σε φιλικά την Κροατία στις αρχές Απριλίου:
Τερματοφύλακας : crazyFlash7GRE (C)
Δεξιός Κεντρικός Αμυντικός : akisgt
Αριστερός Κεντρικός Αμυντικός : LazaTheGreek
Δεξιός Αμυντικός : Gavros1991
Αριστερός Αμυντικός : Djibrilliant_24
Αμυντικός Μέσος : Dark_D_Zero
Κεντρικός Μέσος : cloudsotos
Επιθετικός Μέσος : ChrisFouego
Δεξιός Πλάγιος Επιθετικός : StavAttack
Αριστερός Πλάγιος Επιθετικός : PhaNtOm_Duck-95
Κεντρικός Επιθετικός : crazyFlash7GRE (C)
- Στην Gallery δείτε το πρόγραμμα και τις μετέχουσες ομάδες.
 

Τελευταία Νέα