E-Formula: Ο Λεκλέρ θα συμμετάσχει στο Virtual GP του Βιετνάμ

Gazzetta team
E-Formula: Ο Λεκλέρ θα συμμετάσχει στο Virtual GP του Βιετνάμ

bet365

Η μεγάλη παρουσία του Σαρλς Λεκλέρ δεσπόζει στο επερχόμενο Virtual Grand Prix της e-Formula 1 στην πίστα της Αυστραλίας.
eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Με ακόμη μεγαλύτερη προσμονή πλησιάζει για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού το δεύτερο Virtual Grand Prix της eFormula1.

Μετά τον ιδιαίτερα επιτυχημένο πρώτο αγώνα στην πίστα του Μπαχρέιν, η εικονική κούρσα επιστρέφει και αυτή τη φορά το παρών θα δώσουν πέντε ακόμη οδηγοί της F1.

Το πιο σπουδαίο στο επερχόμενο line-up θα είναι αυτό του Σαρλς Λεκλέρκ της Φεράρι, ενώ θα οδηγήσουν ακόμα οι Ράσελ (Williams), Άλμπον (Red Bull), όπως επίσης και οι Νόρις (McLaren) και Λατίφι (Williams) που συμμετείχαν και την περασμένη εβδομάδα.

Η ιδιαιτερότητα του δεύτερου Γκραν Πρι είναι πως επειδή η πίστα του Ανόι δεν συμπεριλαμβάνεται στο F1 2019 (το 2020 βγαίνει σε μερικούς μήνες), ο αγώνας θα διεξαχθεί στο εικονικό «Albert Park» της Αυστραλίας.

Το Grand Prix προγραμματίστηκε για την Κυριακή (5/4) στις 10 το βράδυ (ώρα Ελλάδος) και μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσω της σελίδας της Formula 1 σε Youtube, Facebook και στο Twitch.

 

Τελευταία Νέα