Gazzetta Cup powered by AXE: Σαββατοκύριακο γεμάτο από ζωντανό ποδοσφαιρικό θέαμα!

Gazzetta team
Gazzetta Cup powered by AXE: Σαββατοκύριακο γεμάτο από ζωντανό ποδοσφαιρικό θέαμα!

bet365

Το Gazzetta Cup powered by AXE ανάμεσα σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ έρχεται ζωντανά στο gazzetta το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Απριλίου!

eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Το επόμενο Σαββατοκύριακο θα είναι γεμάτο από ζωντανούς ποδοσφαιρικούς αγώνες του κορυφαίου ψηφιακού επιπέδου και θα τους παρακολουθήσουμε live εδώ! Το Gazzetta Cup powered by AXE, που θα διεξαχθεί στο διήμερο 11 & 12 Απριλίου δίνει την ευκαιρία σε τέσσερις διαφορετικές ομάδες, στις οποίες μετέχουν ορισμένοι εκ των κορυφαίων παικτών του Pro Evolution Soccer στην Ελλάδα, να μας προσφέρουν ψηφιακό ποδόσφαιρο της κορυφαίας ποιότητας.

Το AXE, χορηγός του Gazzetta Cup, με την καμπάνια #AxeResponsiblyStayHome ενθαρρύνει το Μένουμε Σπίτι και ζητά από τους άντρες να κάνουν το ίδιο στηρίζοντας τους στην αγαπημένη τους δραστηριότητα, το gaming.

Το gazzetta και η HFP - PES Greece (Hellenic Federation Of PES), η κορυφαία κοινότητα παικτών του Pro διοργανώνουν το “Gazzetta Cup powered by AXE, ένα τουρνουά με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων. ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, κάθε μία εκ των οποίων απαρτίζεται από 10 διαφορετικούς gamers, θα συγκρουστούν διεκδικώντας τον τίτλο σε ένα κορυφαίο “10VS10” τουρνουά!

Το Σάββατο 11 Απριλίου θα διεξαχθούν τα διπλά παιχνίδια της ημιτελικής φάσης, και την Κυριακή θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός, για την κατάκτηση του τροπαίου.

Πέντε μεγάλοι αγώνες, με τη συμμετοχή κορυφαίων παικτών, μας περιμένουν για να τους ζήσουμε live στο gazzetta!

 

Τελευταία Νέα