FIFA Quaranteam: Δυνατές «μονομαχίες» στη φάση των «8»

Gazzetta team
FIFA Quaranteam: Δυνατές «μονομαχίες» στη φάση των «8»

bet365

Δύο από τα τέσσερα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης του FIFA Quaranteam έγιναν γνωστά, με την Λοκομοτίβ Μόσχας να συναντά την Σταντάρ Λιέγης και την Φέγενορντ να τίθεται κόντρα στην Μπασάκσεχιρ.
eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Στην τελική ευθεία έχει μπει το απόλυτο διασυλλογικό πρωτάθλημα FIFA 20, με τις 5 από τις 8 ομάδες των προημιτελικών να έχουν ήδη γίνει γνωστές.

Μετά και τα πρώτα ματς της φάσης των «16», τα δύο ζευγάρια που διαμορφώθηκαν ήδη στο FIFA Ultimate Quaranteam είναι αμφότερα δυνατά, τουλάχιστον επιπέδου… Europa League, με την Σταντάρ Λιέγης να αντιμετωπίζει την Λοκομοτίβ Μόσχας και την Μπασάκσεχιρ να συναντά την Φέγενορντ.

Η ολλανδική ομάδα απέκλεισε την ΚΠΡ με 1-0 και δε θα είναι η μόνη από τη χώρα στους «8» αφού θέση έκλεισε και η Χρόνινχεν, ενώ συμμετοχή διεκδικεί και το φαβορί, η Αϊντχόφεν, που αντιμετωπίζει πρώτα την Σιόν, σε μια συνθήκη που αν μη τι άλλο δείχνει τη δυναμική των ολλανδικών συλλόγων στο eSoccer.

Τα υπόλοιπα δύο εισιτήρια θα κριθούν ανάμεσα σε Μάνσφιλντ με Γουλβς και Λιλ – Μπρέντφορντ, με την προημιτελική φάση να ξεκινά από την Τρίτη (31/3).

 

Τελευταία Νέα