Bundesliga Home Challenge: Ο Χακίμι σκόραρε με… Χάαλαντ στο FIFA 20 (vid)

Gazzetta team
Bundesliga Home Challenge: Ο Χακίμι σκόραρε με… Χάαλαντ στο FIFA 20 (vid)

bet365

Ο Ασράφ Χακίμι καθοδήγησε την Ντόρτμουντ στο σούπερ τουρνουά FIFA που διοργανώνει η Bundesliga και χρησιμοποίησε, ποιον άλλον, τον Έρλινγκ Χάαλαντ για να προηγηθεί απέναντι στην Μάιντς.
eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Είτε τον έχεις συμπαίκτη, είτε τον χειρίζεσαι στην κονσόλα, ο Έρλινγκ Χάαλαντ αποδεικνύεται εγγύηση. Αυτό το βίωσε από πρώτο… χέρι και ο Ασράφ Χακίμι, ο οποίος εκπροσώπησε την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο τουρνουά FIFA 20 που διοργάνωσε η Bundesliga, δίχως όμως να μπορέσει και να πανηγυρίσει τη νίκη.

Το Bundesliga Home Challenge αντικατέστησε τα προγραμματισμένα παιχνίδια του πρωταθλήματος για αυτή την αγωνισική, ο Μαροκινός κοντραρίστηκε απέναντι στον Μπροζίνσκι της Μάιντς και το τελικό αποτέλεσμα (2-2) χάρισε τον βαθμό και στις δύο ομάδες, σε συνάρτηση και με το επίσης ισόπαλο πρώτο ματς των επαγγελματιών e-gamer.

Πάντως, ο Χακίμι έδειξε να κατέχει το αντικείμενο, εκθέτοντας και τις δύο φορές την εικονική άμυνα του αντιπάλου του:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα