Το F4 των οίκων του Game of Thrones! (pics)

Το F4 των οίκων του Game of Thrones! (pics)
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Στο gazzetta μάς αρέσει πολύ το Game of Thrones. Επίσης μας αρέσει και το F4 της Euroleague. Τι πιο λογικό, λοιπόν, από το να τα συνδυάσουμε.

Τα πράγματα είναι απλά. Παρακολουθούμε το Game of Thrones σε ταυτόχρονη μετάδοση με την Αμερική αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema κάθε Κυριακή (όταν δεν θέλουμε να ξενυχτήσουμε χρησιμοποιούμε τη νέα λειτουργία εγγραφής και το βλέπουμε όποτε θέλουμε, ενώ κάθε Σάββατο κολλάμε και με τη νέα εκπομπή «After The Thrones» γιατί μαθαίνουμε περισσότερες πληροφορίες για το κάθε επεισόδιο) και παράλληλα παρακολουθούμε το F4. Έτσι, αποφασίσαμε να ταυτίσουμε τις τέσσερις ομάδες του F4 του Βερολίνου με τους τέσσερις μεγαλύτερους οίκους του Game of Thrones και να βγάλουμε και τον μεγάλο νικητή. Έτοιμοι;

Πρώτος ημιτελικός: Φενέρμπαχτσε Vs Λαμποράλ ή… Λάνιστερ Vs Ταργκάριεν!



Μισό, να εξηγήσουμε. Η Φενέρμπαχτσε είναι ξεκάθαρα ο οίκος Λάνιστερ. Έχει τα (πολλά) λεφτά και για μεγάλο χρονικό διάστημα (βασικά όλη τη φετινή Euroleague) κάνει πλάκα στους αντιπάλους της. Όπως ακριβώς έκαναν και οι Λάνιστερ για τέσσερις σεζόν στο Game of Thrones. Βέβαια, τελευταία η Σέρσεϊ και η παρέα της δεν περνάνε πολύ καλά και μένει να δούμε αν και η Φενέρμπαχτσε θα έχει την ίδια κατάληξη.

Από την άλλη, η Λαμποράλ είναι ο οίκος Ταργκάριεν. Κι αυτό γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Λαμποράλ Κούτσα ή Τάου ή Ταουγκρές είναι από τις πιο παραδοσιακές ομάδες τα τελευταία 20 χρόνια στην Euroleague. Είχε στο παρελθόν παικταράδες στις τάξεις της (Πριχιόνι, Σκόλα, Τελέτοβιτς, Σπλίτερ), όμως τα τελευταία χρόνια είχε πέσει λίγο σε ανυποληψία.


Καλύτερος παραλληλισμός με τους Ταργκάριεν δεν υπάρχει. Κι επειδή έχουμε κέφια, θα πούμε ότι ο Γιάννης Μπουρούσης, ως άλλη Ντενέρις, είναι αυτός που έχει κληθεί να επαναφέρει την ομάδα του στο υψηλότερο επίπεδο! Το αν τα καταφέρει, μένει να το δούμε.

Πρόβλεψη: Δύσκολο. Η Φενέρμπαχτσε έχει τα λεφτά, τους παίκτες και τον προπονητή, όμως η Λαμποράλ έχει το μομέντουμ και την… Ντενέρις! Με τη λογική του Game of Thrones, οι Λάνιστερ έχουν το πάνω χέρι, όμως συνήθως οι ήρωες είναι αυτοί που κερδίζουν!

Δεύτερος ημιτελικός: ΤΣΣΚΑ Vs Λοκομοτίβ ή… Σταρκ Vs Μαρτέλ!



Η ΤΣΣΚΑ είναι πάντα εκεί. Σαν τους Σταρκ! Όσα προβλήματα και να έχει, όσους διασυρμούς και αν έχει υποστεί, όσα αστέρια και αν χάσει, η Αρκούδα δίνει πάντα το «παρών» σε F4. Έτσι και οι Σταρκ. Ό,τι και να γίνει, όσα δεινά και να περάσουν, πάντα υπάρχει ένας Σταρκ κάπου να κρατάει το όνομα ζωντανό.

Η Λοκομοτίβ είναι η… καινούργια της παρέας! Δεν την ξέραμε μέχρι τώρα, όμως φέτος εμφανίστηκε κι έδειξε ότι είναι πολύ σκληρό καρύδι. Σαν τους Μαρτέλ. Δεν είχαμε ιδέα ποιοι είναι στην αρχή του Game of Thrones και ξαφνικά εμφανίστηκαν στο πρόσωπο του Όμπεριν-Γιώργου-Μπαρτζώκα-Μαρτέλ! Και τώρα, δεν μπορούμε να τους ξεφορτωθούμε, γιατί και ταμπεραμέντο έχουν και τις… κηδείες τους έχουν κάνει μέσα στη σεζόν.

Πρόβλεψη: Εδώ τα πράγματα είναι ακόμα πιο περίπλοκα. Συν τοις άλλοις, οι δυο τους γνωρίζονται από τις μάχες τους στη Ρωσία. Σε καθαρά Game of Thrones όρους, όλοι είναι με τους Σταρκ. Όλοι περιμένουν τη δικαίωση για τις μάχες τους και τις ταλαιπωρίες που έχουν περάσει όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι και με την ΤΣΣΚΑ, κάποια στιγμή δεν πρέπει να το πάρει, ειδικά από τη στιγμή που λείπουν και οι ελληνικές ομάδες;

Όμως, ποιος μπορεί να αφήσει στην απ’ έξω τους άρχοντες των δηλητηρίων; Η Λοκομοτίβ ξέρει να χτυπάει σαν κόμπρα και το κάνει όλη τη χρονιά. Σαράντα λεπτά είναι αυτά. Και ο Όμπεριν το είχε κερδίσει το Βουνό, προτού χάσει την αυτοσυγκέντρωσή του!

Ο μεγάλος τελικός

Αν πάμε με τις πιθανότητες (συνήθως είναι λάθος αυτό, ειδικά στο Game of Thrones), τότε στον τελικό θα είναι το μεγάλο ντέρμπι Λάνιστερ Vs Σταρκ! Φενέρμπαχτσε εναντίον ΤΣΣΚΑ. Ομπράντοβιτς Vs Ιτούδη. Σέρσεϊ Vs Άρια (ή Σάνσα ή Μπραν ή Ρίκον, βάλτε όποιον θέλετε). Να τολμήσουμε κι εμείς πρόβλεψη, όπως η μπασκετοπαρέα; Οι μύθοι και τα παραμύθια θέλουν να κερδίζουν οι ήρωες. Σταρκ, λοιπόν και ΤΣΣΚΑ!