Στα δικαστήρια η Activision για το Call of Duty: Warzone

Παύλος Παπαπαύλου
Στα δικαστήρια η Activision για το Call of Duty: Warzone
Κι όμως, μια εταιρεία στέλνει τα δικαστήρια την Activision για το Warzone.

H ανακοίνωση της κυκλοφορίας του Call of Duty: Warzone φαίνεται πως δημιούργησε πρόβλημα στην Activision που καλείται να λύσει ένα αρκετά σημαντικό θέμα στις αίθουσες των δικαστηρίων. Η υπόθεση έχει ξεκινήσει από τον περσινό Ιούνιο, όταν και η εταιρεία πίσω από το browser strategy game Warzone (Warzone.com) ειδοποίησε τον γνωστό εκδότη για το θέμα της σύγκρουσης συμφερόντων που φαίνεται στον ορίζοντα, αλλά και στη σύγχυση που θα δημιουργηθεί στους καταναλωτές από το ίδιο όνομα σε δύο gaming προϊόντα.

Εν τέλει το Call of Duty: Warzone κυκλοφόρησε και πλέον η κατάσταση οδηγείται στα δικαστήρια. Η υπερασπιστική γραμμή της Activision πατάει από την άλλη στο γεγονός ότι πρόκειται για παιχνίδια που ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες και φιλοξενούνται κατά βάση σε διαφορετικές πλατφόρμες, αφού το Warzone.com δεν βγήκε ποτέ διαθέσιμο για κονσόλες. Μάλιστα, τονίζει πως υπάρχουν 16 διαφορετικά mobile games με το Warzone στον τίτλο τους και σημειώνει πως ο όρος χρησιμοποιείται σε πολλά videogames και προϊόντα ψυχαγωγίας που περιλαμβάνουν στρατιωτικές μάχες.

Σύντομα θα έχουμε νεότερα για το θέμα. Μέχρι τότε πάντως, αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο παιχνίδι της Activision που φαίνεται πως έχει κερδίσει το κοινό. Μάλιστα, συνεχίζει να το ενημερώνει και με μεγάλα patches, κάποια εκ των οποίων είναι πραγματικά «τέρατα» από πλευράς όγκου.