Κάτω από το μηδέν: Αυτό το ισπανικό θρίλερ σκαρφάλωσε σε μία μέρα στην κορυφή του Netflix

Gazzetta team
Κάτω από το μηδέν: Αυτό το ισπανικό θρίλερ σκαρφάλωσε σε μία μέρα στην κορυφή του Netflix
Ένα γεμάτο σασπένς action θρίλερ με σχεδόν όλη τη δράση του να εξελίσσεται σε ένα βράδυ σε πολικές θερμοκρασίες και μέσα σε ένα όχημα μεταφοράς κρατούμενων.

Οι πρωτότυπες ταινίες και σειρές από την Ισπανία, μετά την τεράστια επιτυχία «La Casa De Papel», έχουν αποκτήσει το δικό τους μεγάλο και φανατικό κοινό, όπως και στην Ελλάδα. Άλλωστε, η Ισπανία μας έχει χαρίσει μερικά από τα καλύτερα ψυχολογικά θρίλερ και ταινίες τρόμου.

Ένα ισπανικό action θρίλερ, λοιπόν, με τον Χαβιέρ Γκουτιέρεζ σκαρφάλωσε μέσα σε μία μέρα στην κορυφή του Netflix. Η ταινία «Κάτω από το μηδέν» του 2021 σε σκηνοθεσία Λουίς Κίλες και σενάριο του ίδιου σε συνεργασία με τον Φερνάντο Ναβάρο είναι ένα αρκετά βίαιο και «σφιχτό» θρίλερ, σχεδόν με όλη τη δράση να εξελίσσεται σε ένα βράδυ και μέσα σε ένα όχημα μεταφοράς κρατούμενων, σε πολικές θερμοκρασίες.

Ο Μάρτιν (Χαβιέρ Γκουτιέρεζ) είναι ένας αστυνομικός που καλείται να οδηγήσει, αργά τη νύχτα και κάτω από μυστικότητα, ένα όχημα για τη μεταγωγή κάποιων επικίνδυνων κρατούμενων σε μία άλλη φυλακή. Μαζί του στο βαν και άλλος ένας, αρκετά οξύθυμος, αστυνομικός, ο Μοντεσίνος (Ισάκ Φερίθ). Μέσα στη νύχτα και την παγωνιά, στη μέση του πουθενά, το όχημα δέχεται επίθεση. Ήρθαν να απελευθερώσουν κάποιον κρατούμενο ή κρύβεται κάτι άλλο; Πώς γνώριζαν τη διαδρομή του βαν;

Το «Κάτω από το μηδέν» στο Netflix έρχεται να απογειώσει την αδρεναλίνη στα ύψη με τις μοναδικές σκηνές δράσης, ένταση και πολύ σασπένς. Διαθέτει μοναδικά πλάνα από χιονισμένα τοπία που ταιριάζουν απόλυτα στη χειμερινή διάθεση του Φεβρουαρίου, ενώ η μουσική έρχεται να δέσει άψογα με την μυστηριώδη ατμόσφαιρα.

Πηγή: Reader.gr