Wonder Woman 1984: «Σπάει» όλα τα ρεκόρ, ανακοινώθηκε η τρίτη και τελευταία ταινία! (vid)

Gazzetta team
Wonder Woman 1984: «Σπάει» όλα τα ρεκόρ, ανακοινώθηκε η τρίτη και τελευταία ταινία! (vid)
Η ταινία Wonder Woman 1984 κυκλοφόρησε μετά από πολλές αναβολές και «σπάει» όλα τα ρεκόρ στο αμερικανικό box office της πανδημίας!

Μετά από πολλές καθυστερήσεις και αναβολές, η πολυσυζητημένη ταινία ''Wonder Woman 1984'', με την Γκαλ Γκαντότ, έκανε πρεμιέρα στις αίθουσες και ταυτόχρονα, θυμίζουμε, την ίδια ημέρα στην πλατφόρμα HBO Max, γράφοντας ιστορία.

Χαλάλι, ωστόσο, οι καθυστερήσεις και οι αναβολές, θα σκέφτονται τώρα οι άνθρωποι της Warner...

Στις ΗΠΑ, η ταινία έκανε εισπράξεις 16,7 εκατ. δολαρίων στο box office... της πανδημίας, καταγράφοντας την καλύτερη έξοδο ταινίας στο πρώτο σαββατοκύριακο από τον περασμένο Μάρτιο, οπότε και έκλεισαν τα σινεμά λόγω κορονοϊού!

Η ταινία προβλήθηκε ανήμερα Χριστουγέννων σε 2.150 αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες (μόλις το 40% των αιθουσών στη Βόρεια Αμερική παραμένει σε λειτουργία), ενώ από το παγκόσμιο box office συγκέντρωσε ακόμη 36,1 εκατ. δολάρια.

Επιπλέον, σχεδόν οι μισοί συνδρομητές του HBO Max είδαν την ταινία στην πρεμιέρα!

«Το Wonder Woman 1984 έσπασε τα ρεκόρ και ξεπέρασε τις προσδοκίες μας σε όλες τις βασικές μετρήσεις προβολής τις πρώτες 24 ώρες στην πλατφόρμα και το ενδιαφέρον που βλέπουμε υποδηλώνει ότι πιθανότατα θα συνεχιστεί πολύ μετά το σαββατοκύριακο», δήλωσε ο Άντι Φόρσελ της Warner Media Direct.

Ανακοινώθηκε η τρίτη και τελευταία ταινία!

Παράλληλα, το μεγάλο αφεντικό της Warner, Τόμπι Εμεριχ, ανακοίνωσε ότι έδωσε το «πράσινο φως» για την τρίτη ταινία και μάλιστα, πάλι με την Γκαλ Γκαντότ και την Πάτι Τζένκινς στη σκηνοθεσία.

Η ταινία ''Wonder Woman 1984'' είναι το σίκουελ της ταινίας «Wonder Woman», που βασίζεται στον χαρακτήρα της ομώνυμης σούπερ ηρωίδας της DC και είχε σημειώσει εισπράξεις 822 εκατ. δολαρίων στο παγκόσμιο box office.

Πρωταγωνιστούν Γκαλ Γκαντότ, Κρις Πάιν, Κρίστεν Γουίγκ, Πέδρο Πασκάλ, Ρόμπιν Ράιτ, Κόνι Νίλσεν.