System of a Down: Το Chop Suey έγινε το 9ο rock/metal τραγούδι με 1 δισ. views στο YouTube! (vid)

Νίκος Ράλλης
System of a Down: Το Chop Suey έγινε το 9ο rock/metal τραγούδι με 1 δισ. views στο YouTube! (vid)
Το Chop Suey των System of a Down ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο views στο YouTube!

Ο... χαμός που έκαναν τα δύο νέα, αλλά εντελώς απροσδόκητα (πρώτα μετά από 15 χρόνια) τραγούδια των System of a Down, που κυκλοφόρησαν, θυμίζουμε, πριν από μερικές ημέρες, φαίνεται πως έδωσαν εκ νέου ώθηση και στα υπόλοιπα.

Όχι, βέβαια, ότι τη χρειάζονται. Αλίμονο.

Απλά φαίνεται πως τα νέα κομμάτια... εκτόξευσαν ακόμη περισσότερο την μπάντα, που παρότι τα μέλη της συνεχίζουν να «τρώγονται» και να μη βγάζουν νέο άλμπουμ, παραμένει top.

Λίγες εβδομάδες, λοιπόν, μετά την ξαφνική κυκλοφορία των δύο νέων τραγουδιών, το σήμα κατατεθέν των SOAD, το Chop Suey, έσπασε το φράγμα του 1 δισ. views στο YouTube! Kαι είναι το ένατο μόλις rock τραγούδι που καταφέρνει κάτι αντίστοιχο, ενώ σκεφτείτε πώς ούτε οι Metallica δεν έχουν πετύχει κάτι τέτοιο.

Στην κορυφή με σχεδόν 1,5 δισ. προβολές βρίσκεται το Numb των Linkin Park και ακολουθούν το November Rain των Guns N Roses, το Bohemian Rhpasody των Queen, τo Smells Like Teen Spirit των Nirvana, ενώ το Sweet Chile O Mine κλείνει την πρώτη πεντάδα.

Στην 6η θέση βρίσκεται το In The End και πάλι από τους Linkin Park, στην 7η το Do I Wanna Know των Arctic Monkeys και στην 8η το Zombie των Cranberries.

To It’s My Life των Bon Jovi έχει πάνω από 900 εκατομμύρια views, ενώ το Nothing Else Matters των Metallica ξεπέρασε τα 850 εκατομμύρια.

Ας το ξανακούσουμε. Δεν το βαριόμαστε ποτέ άλλωστε: