«Για μια χούφτα δολάρια»: Γίνεται σειρά η θρυλική ταινία! (vids)

Gazzetta team
«Για μια χούφτα δολάρια»: Γίνεται σειρά η θρυλική ταινία! (vids)
Η θρυλική ταινία, που αποτέλεσε το εφαλτήριο της μεγάλης καριέρας του Κλιντ Ίστγουντ, θα γίνει σειρά!

Από τη μεγάλη οθόνη το 1964... στη μικρή μετά από 50 και πλέον χρόνια!

Χωρίς να έχει γίνει γνωστό ακόμη, φυσικά, πότε θα κυκλοφορήσει, η εταιρεία Mark Gordon Pictures (Grey's Anatomy, Criminal Minds) ανακοίνωσε ότι πήρε τα δικαιώματα του θρυλικού γουέστερν «Για μια χούφτα δολάρια», που αποτέλεσε την αφετηρία για τη μεγάλη καριέρα του Κλιντ Ίστγουντ, και θα την κάνει τηλεοπτική σειρά!

«Πακέτο», δε, έχει πάρει τα δικαιώματα και του Yojimbo (1961) του Ακίρα Κουροσάβα, που αποτέλεσε τη βάση για το σπαγγέτι γουέστερν του Σέρτζιο Λεόνε και αναπτύσσει ήδη το πρότζεκτ.

Για όσους -για κάποιον λόγο- δεν έχουν δει το «Για μια χούφτα δολάρια» και για όσους το έχουν δει, αλλά έχουν ξεχάσει τι γίνεται, ο Κλιντ Ίστγουντ υποδύεται έναν ξένο, που φτάνει στη μικρή πόλη του Σαν Μιγκέλ, η οποία βρίσκεται στα σύνορα Η.Π.Α και Μεξικού.

Ο Σιλβανίτο, που έχει πανδοχείο, λέει στον ξένο για τις δύο οικογένειες που ελέγχουν την πόλη. Τα αδέλφια Ρόχος (Ντον Μιγκέλ, Έστεμπαν και τον Ραμόν) και την άλλη οικογένεια της πόλης, του σερίφη Τζον Μπάξτερ. Ο ξένος αποφασίζει να... παίξει με την κάθε οικογένεια εναντίον της άλλης, προσφέροντας τις υπηρεσίες του ως γρήγορος πιστολάς, με σκοπό να κερδίσει κάποια χρήματα.

Ο Κλιντ Ίστγουντ επέστρεψε στον ρόλο και στα επίσης θρυλικά For a Few Dollars More and The Good και Τhe Bad and the Ugly.

Για να δούμε ποιοι θα επιλεγούν στο καστ και, κυρίως, τι μουσική θα έχει...