«Μετακομίζω στο διάστημα»: Τι προκάλεσε «ζήλια» στους χρήστες του Twitter βλέποντας το "Away" του Netflix (pics & vid)

Gazzetta team
«Μετακομίζω στο διάστημα»: Τι προκάλεσε «ζήλια» στους χρήστες του Twitter βλέποντας το "Away" του Netflix (pics & vid)
Η νέα σειρά του Netflix, «Away», έχει κάνει το κοινό να παραμιλά, αλλά όχι μόνο για την ερμηνεία της Χίλαρι Σουάνκ.

Μια λεπτομέρεια στην νέα σειρά «Away» του Netflix έχει προκαλέσει ζήλια στους χρήστες του Twitter κάνοντάς τους να θέλουν να μετακομίσουν… άμεσα στο διάστημα.

Η ιστορία βασίζεται σε ένα άρθρο του Esquire και επικεντρώνεται στην αστροναύτη Έμμα Γκριν -την οποία υποδύεται η Χίλαρι Σουάνκ- την αρχηγό μιας διεθνούς αποστολής που υποστηρίζεται από την NASA, με προορισμό τον Άρη.

Μάλιστα η σειρά βρίσκεται στις πρώτες προτιμήσεις τόσο των Ελλήνων όσο και των ξένων τηλεθεατών του Netflix.

Όμως δεν είναι μόνο η πλοκή που τους έκανε εντύπωση αλλά και μια λεπτομέρεια που σχολιάστηκε έντονα στα social media.

Συγκεκριμένα, η σειρά που διαδραματίζεται στο εγγύς μέλλον, μοιράζεται ουσιαστικά μεταξύ του Άτλαντα, του διαστημικού αεροσκάφους που μεταφέρει την Γκριν και το πλήρωμά της στον κόκκινο πλανήτη, και την οικογένειά τους στην Γη.

Έτσι η Γκριν συνομιλεί μέσω βιντεοκλήσεων με τον σύζυγο και το παιδί της από ένα διαστημικό αεροσκάφος, κάπου στο διάστημα με κατεύθυνση τον Άρη.

«Μετακομίζω στο διάστημα»

Οι κλήσεις της πρωταγωνίστριας από το διάστημα είναι τέλειες χωρίς διακοπές, χωρίς να κοπεί καθόλου η σύνδεση, χωρίς ούτε καν να παγώσει η οθόνη.

Έτσι πολλοί άνθρωποι στο Twitter δεν μπορούν να πιστέψουν πόσο καλή είναι η σύνδεση με τον Άτλαντα.

«Η τηλεφωνική λήψη μεταξύ της Γης και ενός διαστημόπλοιου είναι καταπληκτική» έγραψε κάποιος με έναν άλλον να προσθέτει: «Οι κλήσεις μου διακόπτονται συνεχώς. Μετακομίζω στο διάστημα».

«Πώς μπορεί η Χίλαρι Σουάνκ να έχει καλύτερης ποιότητας τηλεφωνικές συνομιλίες στο ταξίδι της προς τον Άρη με την οικογένειά της, από ότι εγώ την ώρα που οδηγώ για την δουλειά;», ανέφερε ένας άλλος.

Κάποιος άλλος χρήστης τόνισε: «Παρακολουθώ το Away του Netflix και οι τηλεφωνικές κλήσεις από το διάστημα στη Γη δείχνουν καταπληκτικές! Ποιος είναι ο πάροχος κινητής τηλεφωνίας της NASA;».