PlayStation 5: Πως μπορείς να το αγοράσεις, άνοιξαν οι φόρμες ενδιαφέροντος στην Ελλάδα (vid)

Gazzetta team
PlayStation 5: Πως μπορείς να το αγοράσεις, άνοιξαν οι φόρμες ενδιαφέροντος στην Ελλάδα (vid)
Η παρουσίαση του PlayStation προκάλεσε πάταγο και ήδη οι gamers ψάχνονται για την αγορά του. Τι ισχύει για τη νέα κονσόλα στην Ελλάδα.

Η Superleague επέστρεψε με κορυφαίες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα

Είναι η είδηση της χρονιάς για την gaming κοινότητα του κόσμου. Η παρουσίαση του PlayStation 5 έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής και προκάλεσε πάταγο. Η πολυαναμένονη κονσόλα παρουσιάστηκε και πλέον μένει να την κάνουμε δική μας. Το ερώτημα που προκύπτει είναι πως. Και πότε. Και τι θα γίνει με την Ελλάδα...

Αρχικά δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη ενημέρωση για το πότε θα αρχίσουν οι προ-παραγγελίες στην Ελλάδα. Ομως ήδη οι μεγάλες αλυσίδες στην χώρα μας άνοιξαν τις φόρμες προς το κοινό για να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους. Τι σημαίνει αυτό; Οτι από την στιγμή που θα είναι σε θέση οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων να αρχίσουν τις προ-παραγγελίες να ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους.

Τώρα σε ότι έχει να κάνει με την τιμή. Επίσης δεν έχει διαρρεύσει κάτι επίσημο από την Sony. Κυκλοφορούν αρκετά σενάρια με πιο πιθανό αυτό των 500 ευρώ. Λίγες μέρες υπομονή ακόμα και για την τιμή και για τις προ-παραγγελίες.