Οι γυναίκες ψήφισαν: Αυτοί είναι οι 10 μπασκετμπολίστες που θα ήθελαν να έχουν στο κρεβάτι τους (pics)

Αντωνία Σπανού
Οι γυναίκες ψήφισαν: Αυτοί είναι οι 10 μπασκετμπολίστες που θα ήθελαν να έχουν στο κρεβάτι τους (pics)
Οι γυναίκες κλήθηκαν να ψηφίσουν και έβγαλαν το top10 των παικτών μπάσκετ που θα ήθελαν να έχουν στο κρεβάτι τους...

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μπορεί αυτήν φορά να μην έχουμε μεγάλη ψηφοφορία, αλλά καθίσαμε τα κορίτσια του σάιτ σκεφτήκαμε και «απαντήσαμε» στην 10άδα των ποδοσφαιριστών με μια αντίστοιχη για τους παίκτες του μπάσκετ.

Οι κύριοι του ποδοσφαίρου έχουν άλλο στιλ και ίσως να «τραβούν» περισσότερο τις γυναίκες, αλλά και στο μπάσκετ δεν τα πάνε και άσχημα και αποφασίσαμε να βγάλουμε μια 10άδα και να ακούσουμε για ακόμα μια φορά τα σχόλια σας, με το ΝΒΑ να έχει τον πρώτο λόγο και τον μοναδικό εκπρόσωπο της Ευρώπης να είναι και στην κορυφή.

10. ΝΤΑΝΙΛΟ ΓΚΑΛΙΝΑΡΙ

Ο Ιταλός αρέσει στα κορίτσια, είναι μέσα στις μεγαλύτερες λίστες για τους πιο όμορφους παίκτες του κόσμου και θα πάρει την 10η θέση της λίστας.

9. ΕΒΑΝ ΦΟΥΡΝΙΕ

Ο Γάλλος είναι όμορφος, έχει όλα τα στοιχεία και έχει καταφέρει να βρίσκεται μεταξύ των ωραιότερων παικτών του πλανήτη.

8. ΜΠΟΓΚΝΤΑΝ ΜΠΟΓΚΝΤΑΝΟΒΙΤΣ

O παίκτης των Κινγκς έχει διαφορετικό στιλ, λίγο πιο... clean cut και εκπροσωπεί μια άλλη... σχολή που έχει τις θαυμάστριες της.

7. ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ

Ίσως να μην έχει την... κλασσική ομορφιά, αλλά είναι εντυπωσιακός, έχει στιλ, έχει καταπληκτικό κορμί και καταφέρνει να κερδίζει μια θέση και στην λίστα με τους πιο εμφανίσιμους παίκτες στον κόσμο. Σίγουρα θα έχουμε αντιδράσεις, αλλά κερδίζει την θέση ο «Βασιλιάς».

6. ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ

Ούτε ο Στεφ μπορεί να πει κάποιος ότι μοιάζει με... μοντέλο, αλλά έχει καταπληκτικά μάτια και με ένα διαφορετικό και πιο γλυκό στιλ καταφέρνει να αφήσει πίσω τον ανταγωνισμό και να πάρει μια θέση στην δεκάδα.

5. ΡΙΚΙ ΡΟΥΜΠΙΟ

Ο Ισπανός γκαρντ έχει ξεχωριστό στιλ και καταφέρνει να αρέσει στα κορίτσια. Τον γνωρίσαμε πιτσιρικά, αλλά πλέον έχει μεγαλώσει, έχει αλλάξει, αρέσει και μπαίνει σε μια ξεχωριστή λίστα.

4. ΤΣΑΝΤΛΕΡ ΠΑΡΣΟΝΣ

Μπορεί να έχει να αντιμετωπίσει κάποια σοβαρά προβλήματα στην καριέρα του, αυτό δεν αλλάζει σε τίποτα ότι μοιάζει με μοντέλο, με τις θαυμάστριες του να προσπαθούν να του τραβήξουν την προσοχή μέσα στο παρκέ.

3. ΚΕΒΙΝ ΛΟΒ

Εδώ έχουμε κλασσική ομορφιά, με τον Λοβ να βρίσκει σίγουρα μια θέση με το «σπαθί» του. Είναι όμορφος, ξεχωρίζει μέσα στο παρκέ και διαχρονικά βάζει το όνομα του σε αυτές τις λίστες. Κάτι σαν τον Πικέ στις ποδοσφαιρικές λίστες.

2. ΜΕΙΕΡΣ ΛΕΟΝΑΡΝΤ

Ο παίκτης των Χιτ και πρώην των Μπλέιζερς μπορεί να μην είναι ο απόλυτος σταρ του ΝΒΑ, είναι όμως ένας από τους πιο όμορφους παίκτες του ΝΒΑ και άξια κερδίζει την 2η θέση, αφού η κορυφή είναι... καπαρωμένη.

1. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ

Από το ευρωπαϊκό μπάσκετ μπορεί να μην έχουμε μεγάλη συμμετοχή στην λίστα, αλλά το Νο.1 πάει σε ένα... δικό μας παιδί. Ο Γιώργος Πρίντεζης αρκετά χρόνια τώρα είναι στην καρδιά πολλών γυναικών και κερδίζει την πρωτιά άξια, αφού είναι ένας από τους πιο όμορφους άνδρες που έχουν πατήσει παρκέ.