Δωρίζεις χρήματα για να μάθεις FIFA και συμβάλεις στην καταπολέμηση του κορονοϊού

Gazzetta team
Δωρίζεις χρήματα για να μάθεις FIFA και συμβάλεις στην καταπολέμηση του κορονοϊού
Αυξηση έχει σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες στο FIFA, καθώς πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν να περάσουν χρόνο στο σπίτι τους παίζοντας το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό παιχνίδι, λόγω κορονοϊού.

«Λουκέτο» έχει μπει σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, εξαιτίας της έξαρσης του κορονοϊού με αποτέλεσμα πολλοί να το... ρίξουν στο FIFA.

Μια καλή ιδέα από τη στιγμή που είσαι κλεισμένος στο σπίτι για να περάσεις την ώρα σου.

Μάλιστα αρκετές ομάδες του ποδοσφαίρου διοργανώνουν τα δικά τους τουρνουά FIFA, με τους viewers να έχουν τη δυνατότητα να τα παρακολουθούν ζωντανά μέσω live stream. Υπάρχει και η δυνατότητα donate προκειμένου ο κόσμος να δωρίσει χρήματα για την καταπολέμηση του Covid-19.

Το #UltimateQuaranTeam είναι ένα από τα μεγάλα τουρνουά του παιχνιδιού, καθώς 128 ομάδες από τον κόσμο συμμετέχουν σε αυτό. Σκοπός η συγκέντρωση των 50.000 δολαρίων ώστε στη συνέχεια τα χρήματα να δοθούν σε νοσοκομεία.

Βέβαια, για όσους θέλουν να μάθουν μυστικά και κόλπα του FIFA, μπορούν να κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα με επαγγελματίες players όπως οι Τεκζ, Ετζ και Μποραλέτζεντ.

Τα μαθήματα κοστίζουν 10 δολάρια και μπορεί οποιοσδήποτε να ξεκινήσει. Τα χρήματα θα πάνε στο Ταμείο Αρωγής Αλληλεγγύης COVID-19 για την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (WHO).

"Με όλη την πρόσφατη εξέλιξη που συμβαίνει γύρω από το COVID-19 και την παγκόσμια πανδημία, βλέπουμε και πάλι μια άλλη ευκαιρία όπου ο κόσμος αποφασίζει να ενωθεί μαζί και να καταπολεμήσει τις ζημιές που προκλήθηκαν από αυτή την παγκόσμια κατάσταση.

Ξεκινώντας από σήμερα έως τις 31 Μαρτίου, αν δώσετε τουλάχιστον 10 δολάρια στο Ταμείο Αρωγής Αλληλεγγύης COVID-19 , θα σας στείλουμε ένα δωρεάν μαθήματα GamerzClass της επιλογής σας, ως ευχαριστία για τη βοήθεια".