Star: Μετά το «Έτερος Εγώ» έρχεται το «Luther»

Gazzetta team
Star: Μετά το «Έτερος Εγώ» έρχεται το «Luther»
Το «Έτερος Εγώ - Χαμένες Ψυχές» σημείωσε υψηλά νούμερα με την προβολή του στο Star και οι άνθρωποι του καναλιού ψάχνουν την επόμενη επιτυχία.

Η γνωστή σειρά, που είχε γίνει και ταινία, προβλήθηκε μετά την CosmoteTV και στο Star, σημειώνοντας υψηλά νούμερα.

Η προβολή της σειράς άρχισε την Δευτέρα (24/02) με διπλά επεισόδια και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Πέμπτης (27/02).

Οι άνθρωποι του καναλιού, όμως, δεν επαναπαύονται και από την Δευτέρα (02/03) θα βγει στον «αέρα» η σειρά «Luther».

Πρόκειται για το βραβευμένο αστυνομικό δράμα του Νιλ Κρος, με πρωταγωνιστή τον Ίντρις Έλμπα, στον ρόλο του ιδιοφυούς, αλλά και βίαιου, ντετέκτιβ, Τζον Λούθερ.

Ο Λούθερ βάζει πάνω απ’ όλα τη δουλειά του, με αποτέλεσμα να πληρώσει ένα βαρύ τίμημα στην προσωπική του ζωή. Η προσήλωση στην επίλυση των υποθέσεων, που αναλαμβάνει και ο ξεχωριστός τρόπος σκέψης του, είναι στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν. Όμως οι «δαίμονες» των υποθέσεων, που ερευνά, τον κατατρέχουν με αποτέλεσμα ορισμένες φορές ο χαρακτήρας του να αλλοιώνεται και η συμπεριφορά του να γίνεται αλλοπρόσαλλη, σχεδόν εμμονική, σαν την επιλογή των ρούχων του, που είναι πάντα στους ίδιους χρωματικούς τόνους.

Ο Λούθερ, δεν αστειεύεται και ναι, είναι απλά ο χειρότερος εφιάλτης κάθε εγκληματία. Μεγάλη αντίπαλος αλλά και απροσδόκητη «σύμμαχος» του Λούθερ είναι η ψυχοπαθής δολοφόνος, Άλις Μόργκαν. Όταν ο Λούθερ αποτυγχάνει να τη στείλει στη φυλακή, λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων, σταδιακά γοητεύεται από την προσωπικότητά της και καταλήγει να συνεργάζεται μαζί της, σε μία σειρά από υποθέσεις, καθώς φαίνεται ότι τους ενώνουν περισσότερα από όσα τους χωρίζουν.