Eurovision 2019: Απογοήτευση από τα «φάλτσα» της Μαντόνα στον μεγάλο τελικό (pics & vids)

Gazzetta team
Eurovision 2019: Απογοήτευση από τα «φάλτσα» της Μαντόνα στον μεγάλο τελικό (pics & vids)
Η βασίλισσα της ποπ εμφανίστηκε στη σκηνή για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, ωστόσο η ερμηνεία αλλά κι η συνολικότερη παρουσία της απογοήτευσαν το φανατικό κοινό της Αμερικανίδας σούπερ σταρ.

Η απόλυτη σταρ ερμήνευσε το κλασσικό πλέον «Like a Prayer» και το νέο της single «Future», που συμπεριλαμβάνεται στο νέο της άλμπουμ με τίτλο «MADAME X» και το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου.

Αρνητική εντύπωση, όμως, προκάλεσε το γεγονός ότι η Μαντόνα εμφανίστηκε αρκετά διαφορετική από ότι έχει συνηθίσει το κοινό της, ενώ δεν έλειψαν και μερικά «φάλτσα» κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της, που μόνο απαρατήρητα δεν πέρασαν από τους τηλεθεατές και τους χρήστες των social media,που έσπευσαν να καυτηριάσουν την «προχειρότητα και την αδιαφορία» της Μαντόνα, στην πρώτη μάλιστα εμφάνισή της στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Αρκετά ήταν τα σχόλια που εξέφραζαν την δυσανασχέτηση του κοινού, ενώ πολλοί δήλωσαν άκρως απογοητευμένοι από την φτωχή εμφάνιση της βασίλισσας της ποπ στην σκηνή του Τελ Αβίβ.