O Τζον Σνόου παντρεύεται και το "Game Of Thrones" βρίσκεται ακόμη και στα προσκλητήρια του γάμου (pic)

Gazzetta team
O Τζον Σνόου παντρεύεται και το "Game Of Thrones" βρίσκεται ακόμη και στα προσκλητήρια του γάμου (pic)
H μέρα του γάμου δύο εκ των πρωταγωνιστών της επιτυχημένης σειράς πλησιάζει κι οι μέλλοντες σύζυγοι έδωσαν την «νότα» του Game of Thrones στα προσκλητήρια της τελετής.

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκαν οι δύοπρωταγωνσιτέςτου Game Of Thrones ώστε να συνδυάσουν τον γάμο τους με την σειρά που τους έκανε παγκοσμίους γνωστούς.

Έτσι ο Κιτ Χάρινγκτον (John Snow) κι η Λέσλι Ρόουζ (Ygritte), οι οποίοι αναμένεται να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στο προσεχές μέλλον, αποφάσισαν να αποστείλουν τις προσκλήσεις για την χαρμόσυνη τελετή, με μία έκπληξη πάνω τους.

Πιο συγκεκριμένα, τα γραμματόσημα που κολλήθηκαν πάνω στα προσκλητήρια φέρουν τα πρόσωπα των μελλόνυμφων, από στιγμιότυπα της συμμετοχής τους στη σειρά, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στους φανατικούς λάτρεις της σειράς.

Did you know we produce special coin and medal products with the Royal Mint, such as this souvenir of #GameofThrones.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Royal Mail (@royalmailofficial) στις

Τα εν λόγω γραμματόσημα είχαν κυκλοφορήσει στην αγορά πριν από λίγους μήνες από τα Βασιλικά Ταχυδρομεία της Αγγλίας, ενώ έχουν ήδη γίνει ανάρπαστα στην αγορά, προκαλώντας την επανατύπωση και την επανέκδοσή τους.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, που καλύπτουν διεξοδικά τις προετοιμασίες και τα παραλειπόμενα του γάμου, περίπου 200 καλεσμένοι θα παρευρεθούν στο μυστήριο, μεταξύ των οποίων και πολλοί συμπρωταγωνιστές του ζευγαριού, το οποίο γνωρίστηκε κι ερωτεύτηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς.