Game of Thrones: Διέρρευσε (;) το πραγματικό όνομα του Τζον Σνόου, που τον κάνει διεκδικητή του θρόνου (pic)

Gazzetta team
Game of Thrones: Διέρρευσε (;) το πραγματικό όνομα του Τζον Σνόου, που τον κάνει διεκδικητή του θρόνου (pic)
Μια διαρροή από το τεύχος Ιουλίου του περιοδικού «Empire» αποκαλύπτει πιθανώς το πραγματικό όνομα του Τζον Σνόου και τα δικαιώματα που προκύπτουν για τη θέση του βασιλιά! ΠΡΟΣΟΧΗ: Ενδεχομένως ακολουθούν spoilers.

Όσο πλησιάζει η 7η σεζόν του Game of Thrones (16/7/17) και οι φανατικοί ετοιμάζονται για τον... χειμώνα που έρχεται, τόσο πληθαίνουν τα σχόλια για τις πιθανές εξελίξεις στη σειρά. Η μάχη για τον θρόνο του Γουέστερος κορυφώνεται και οι μνηστήρες της ξεκαθαρίζουν τους λογαριασμούς τους.

Στο περιοδικό «Empire» και συγκεκριμένα στο τεύχος του Ιουλίου, που δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει, φαίνεται πως υπάρχει σχόλιο που διαρρέει την καταγωγή και το πραγματικό όνομα του Τζον Σνόου. Ως τώρα, γι' αυτόν γνωρίζαμε πως είναι γιός του Νεντ Σταρκ με γυναίκα άγνωστης και μάλλον... ταπεινής καταγωγής, αλλά τα νέα δεδομένα που προκύπτουν τον φέρνουν πιθανώς ανάμεσα στους δικαιωματικούς διεκδικητές του θρόνου των 7 Βασιλείων!

Η ατάκα που φαίνεται να αποκαλύπτει τις πληροφορίες προέρχεται από τον Ισάνκ Χέμπστεντ Ράιτ, τον ηθοποιό που υποδύεται τον Μπραν Σταρκ.

Το σχόλιο στο περιοδικό αναφέρει: «Όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο του 6ου κύκλου, οι ενοράσεις του Μπραν αποκάλυψαν την αληθινή φύση της κληρονομιάς του Τζον και το πραγματικό του όνομα: Jaehaerys Targaryen. "Ο Μπραν είναι τώρα σε αυτή την επισφαλή κατάσταση στην οποία είναι μόνο αυτός και ο Μίρα και έχει όλες αυτές τις πληροφορίες που θα μπορούσαν να αλλάξουν ολόκληρη την ιστορία", δήλωσε ο Ισάακ Χέμπστεντ Ράιτ. Και δεν είναι μόνο για τον Τζον. "Αυτός ξέρει και από που προέρχονται οι White Walkers».

Αν η φωτογραφία από το περιοδικό είναι αληθινή και όχι προϊόν photoshop, τότε αυτό σημαίνει πως ενδεχομένως ο Τζον Σνόου είναι αδερφός της Ντενέρις Ταργκέριεν!

Μένει να φανεί αν πρόκειται για αληθινές πληροφορίες ή όχι...

via GIPHY