ΓεροΓιοβάισα: «Μύκονοοοοοοοοος»

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: «Μύκονοοοοοοοοος»

bet365

Το όνειρό σας ήταν Πάσχα στη Μύκονο; Ο γεροΓιοβάισα σας το έκανε πραγματικότητα και το απόλυτο του Champions League ήρθε να επιβεβαιώσει τις ημέρες εκτόξευσης!

«Καλημέρα ασπρονήσι» τραγουδούν όσοι ακολούθησαν και χθες τον γεροΓιοβάισα. Στις αποσκευές μου για Μύκονο έχω τις ευχές σας κι ελπίζω να σας δω από κοντά και να φωνάξουμε όλοι μαζί: «Μύκονοοοοοοοοος». Νίκη της Σίτι δώσαμε; Δώσαμε! Νίκη Σίτι με γκολ Χάαλαντ σας το τονίσαμε; Ναι! Χ ημίχρονο την Ίντερ την προτείναμε; Ναι! Πήρατε και το Under 2.5 και καλό μας ταξίδι! Ο γεροΓιοβάισα στα καλύτερά του και τώρα έχει πάρτι! Τα εισιτήρια τα βγάλαμε για το «ασπρονήσι», πάμε να δώσουμε τη μάχη μας και για τη διαμονή, αν και σας θέλω μετρημένους στα πονταρίσματά σας.

Δε συμφωνώ με την άποψη πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα περάσει εύκολα το εμπόδιο της Τσέλσι. Ναι, οι Μπλε εντός συνόρων είναι για… κλάματα, αλλά παραμένει ομάδα ικανή για απαντήσεις. H Τσέλσι ξέρει να βάζει… φρένο στους αντιπάλους της στο Champions League, δεν θα ρισκάρει και το Under 2.5 τιμάται στο 1.87. Αν θα ρίσκαρα με σκόρερ, Στέρλινγκ στο 4.33 και Βινίσιους στο 3.25.

Μίλαν – Νάπολι και με πιάνει μια τρέλα! Τι ματσάρα είναι αυτή… Οι Ροσονέρι έχουν χάσει μόλις μια φορά κόντρα σε ιταλική ομάδα στην Ευρώπη και αυτό κάτι δείχνει. Η Μίλαν δε με πείθει με την αστάθειά της, αλλά ούτε και η Νάπολι σε αυτό το σημείο της σεζόν. Θα λείπει και ο Οσιμέν… Εχω την αίσθηση πως η φανέλα θα παίξει το ρόλο της και η Μίλαν, εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη που τιμάται στο 2.65. Καλή επιτυχία σύντροφοι και πολλές ευχές!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα