«Διπλό» χτύπημα από ΠΑΟ
Δύο από τις πλέον ταλαντούχες νεαρές αθλήτριες θα φοράνε την φανέλα του Παναθηναϊκού τη νέα περίοδο καθώς υπάρχει προφορική συμφωνία.
Η μία είναι η Ανθή Βασιλαντωνάκη, που μέχρι πρότινως αγωνιζόταν στην Ένωση Βύρωνα και παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει κληθεί από τον Τάκη Φλώρο για την προετοιμασία της εθνικής γυναικών για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2013.
Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει και η Αποστολία Νούσια (1991, 1.78) που βρέθηκε μια ανάσα μακριά από τον Παναξιακό, πριν μπει σφήνα το τριφύλλι.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
