Ο Λαμέλο Μπολ αγόρασε την ομάδα που αγωνιζόταν στην Αυστραλία

Gazzetta team
Ο Λαμέλο Μπολ αγόρασε την ομάδα που αγωνιζόταν στην Αυστραλία

bet365

Ο Λαμέλο Μπολ θέλησε να σώσει την ομάδα που αγωνιζόταν στην Αυστραλία λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει και γι' αυτόν τον λόγο αποφάσισε να την αγοράσει.

Ο μικρότερος της οικογενείας Μπολ αγωνιζόταν στους Ιλαουάρα Χοκς και από τη στιγμή που είδε ότι είχαν βρεθεί στο χείλος του γκρεμού λόγω των οικονομικών προβλημάτων, αποφάσισε να βγει μπροστά και να προβεί στην αγορά τους!

Ο 19χρονος γκαρντ που βρίσκεται μέσα στους υποψήφιους για το νούμερο «1» του φετινού draft, αγόρασε τους Χοκς μαζί με τον μάνατζέρ του και πάλαι ποτέ παίκτη του Άρη, Ζερμέιν Τζάκσον!

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED