Super Cup: Οριστικά χωρίς Παναθηναϊκό!
Ο Παναθηναϊκός δεν έχει σκοπό να κατεβεί στο Super Cup της Ρόδου, με τους Πράσινους να μην συμφωνούν με τις ημερομηνίες και να αποφασίζουν να μείνουν εκτός της διοργάνωσης.
Όπως είναι γνωστό εδώ και λίγη ώρα, ο Παναθηναϊκός AKTOR εξέφρασε την αντίθεσή του στις προτεινόμενες ημερομηνίες (26-27/9) καθώς θα βρίσκεται στην Αυστραλία για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» το διάστημα 18-22 Σεπτεμβρίου, επιστρέφοντας στην Αθήνα τα ξημερώματα της 25ης Σεπτεμβρίου.
Μάλιστα η πλευρά του Παναθηναϊκού πρότεινε να γίνουν οι ημιτελικοί ως αγώνες της πρώτης αγωνιστικής της Stoiximan GBL και ο τελικός στις 7 Δεκεμβρίου στο ΣΕΦ, ωστόσο η πρόταση του «τριφυλλιού» δεν έγινε αποδεκτή από τις άλλες ομάδες στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ.
Παράλληλα, το καλεντάρι στο τέλος του Σεπτεμβρίου είναι πολύ ζόρικο, καθώς πέραν του ότι θα είμαστε λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της Euroleague, οι «Αιώνιοι» πρέπει σε εκείνο το διάστημα να κάνουν και τις Media Day, που είναι στις συμβατικές υποχρεώσεις όλων των ομάδων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Έτσι, ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να μην κατέβει στο φετινό Super Cup της Ρόδου.
Τα ζευγάρια του Super Cup, όπως προκύπτουν από την περσινή κατάταξη των ομάδων, θα ήταν υπό κανονικές συνθήκες τα Ολυμπιακός-Προμηθέας και Παναθηναϊκός-ΑΕΚ. Να σημειωθεί πως 5η στο περσινό πρωτάθλημα τερμάτισε η Καρδίτσα, η οποία, όπως όλα δείχνουν, θα πάρει την θέση του Παναθηναϊκού στο Super Cup του 2025.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.