Super Cup: Ποιον ξένο έκοψαν Μπαρτζώκας, Αταμάν και Σπανούλης

Γιώργος Κούβαρης
Προπονητές

bet365

Οι προπονητές του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του Περιστερίου bwin αποφάσισαν για τα «κοψίματα» των ημιτελικών του Super Cup.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ: Γιώργος Κούβαρης

Οι Γιώργος Μπαρτζώκας, Εργκίν Αταμάν και Βασίλης Σπανούλης «έλυσαν» τον πρώτο... γρίφο του φετινού Super Cup με τις αποφάσεις τους αναφορικά με τις 12άδες των ομάδων για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός του Ολυμπιακού άφησε εκτός αγώνα με τους «κυανοκιτρίνους» τον ανέτοιμο Σακιέλ ΜακΚίσικ, ενώ δεν θα αγωνιστεί ούτε και ο Ίγκνας Μπραζντέικις ο οποίος δεν έχει προλάβει να προπονηθεί καλά-καλά με τη νέα του ομάδα. Έτσι η εξάδα των ξένων για το ματς με το Περιστέρι bwin θα αποτελείται από τους Κανααν, Γουίλιαμς-Γκος, Φαλ, Μιλουτίνοφ, Πίτερς και Σίκμα.

Αντίστοιχα ο Τούρκος τεχνικός των «πράσινων» κράτησε εκτός 12άδας για τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ τον Όλεκ Μπαλτσερόφσκι αλλά όπως όλοι οι προπονητές, έτσι και εκείνος έχει το δικαίωμα της αλλαγής και ανήμερα του δεύτερου αγώνα του Super Cup. Έτσι λοιπόν ο Παναθηναϊκός θα έχει ως ξένους σε αυτό το ματς τους Βιλντόζα, Γκάι, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Λεσόρ και Γκραντ.

Τέλος ο Βασίλης Σπανούλης κράτησε εκτός αγώνα με τον Ολυμπιακό τον Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ ο οποίος ακόμα δεν έχει πάρει το ελληνικό διαβατήριο. Έτσι, λοιπόν, ο προπονητής του Περιστερίου bwin υπολογίζει στην εξάδα των ξένων για αυτό το παιχνίδι στους Ράγκλαντ, Χαντς, Ντάνγκουμπιτς, Ρένφρο, Γουίλιαμς και Τόμπσον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER CUP ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα