Τζεντίλε: «Τέλος το μπάσκετ φέτος, πέρασα κορονοϊό πριν μήνες και ακόμα ταλαιπωρούμαι»!

Τζεντίλε: «Τέλος το μπάσκετ φέτος, πέρασα κορονοϊό πριν μήνες και ακόμα ταλαιπωρούμαι»!

Τζεντίλε: «Τέλος το μπάσκετ φέτος, πέρασα κορονοϊό πριν μήνες και ακόμα ταλαιπωρούμαι»!

bet365

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά ότι δεν θα ξαναπαίξει μπάσκετ φέτος αφού ταλαιπωρείται από κάποια δευτερεύοντα συμπτώματα κορονοϊού τον οποίο πέρασε πριν από μήνες!

Ο 28χρονος Ιταλός περιφερειακός, ο οποίος έπαιξε στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2016-17 άρχισε τη σεζόν στην Εστουδιάντες ωστόσο ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά φέτος!

Ο Τζεντίλε πέρασε κορονοϊό και όπως αποκάλυψε, ακόμα ταλαιπωρείται από κάποια δευτερεύοντα συμπτώματα, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα σε όλους όσοι αμφισβητούν την ύπαρξη του Covid-19:

«Δυστυχώς, η σεζόν για μένα τελειώνει σήμερα… Πέρασα κορονοϊό πριν από μερικούς μήνες όμως ταλαιπωρούμαι ακόμα από κάποια δευτερεύοντα συμπτώματα που δεν μου επιτρέπουν να βοηθήσω την ομάδα μου στο παρκέ. Θα χρειαστώ χρόνο για να αναρρώσω πλήρως και να επιστρέψω στο 100% σωματικά και πνευματικά όσο το δυνατόν πιο σύντομα… Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια της Εστουδιάντες για τη στήριξη και για το ότι μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην κορυφαία λίγκα της Ευρώπης. Ευχαριστώ τον κόουτς για την κατανόηση όπως και όλο το ιατρικό προσωπικό και τους συμπαίκτες μου που με στήριξαν αυτούς τους δύσκολους μήνες. Θέλω επίσης να δώσω μια φιλική συμβουλή σε όσους αμφισβητούν ακόμα την ύπαρξη του κορονοϊού. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και μπορεί να επηρεαστεί με διαφορετικό τρόπο. Να είστε προσεκτικοί και να τηρείται τους κανόνες. Θέλω να ευχηθώ σε όλους υγείας, να μείνετε όλοι ασφαλείς σε αυτή τη δύσκολο περίοδο που διανύουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα