Μίροτιτς: «Ο Σάρας θέλει να γίνουμε πιο... κακοί»

Μίροτιτς: «Ο Σάρας θέλει να γίνουμε πιο... κακοί»

Gazzetta team
Μίροτιτς: «Ο Σάρας θέλει να γίνουμε πιο... κακοί»

bet365

Ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας σε Euroleague και Ισπανία.

Η media day ενόψει του κυπέλλου Ισπανίας περιελάμβανε μεταξύ άλλων και δηλώσεις του Νίκολα Μίροτιτς.

Ο φόργουορντ της Μπαρτσελόνα «περικυκλώθηκε» από τους εκπροσώπους και μίλησε για την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα.

Μερικές από τις ατάκες του Μίροτιτς:

Για τη φετινή πορεία της ομάδας: «Μας δίνει μεγάλη σταθερότητα ο Καλάθης. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που είμαστε συνεπείς και σοβαροί στα παιχνίδι μας. Ο Σάρας είναι ακόμα νέος, αλλά είναι εκπληκτικό το πόσο μπάσκετ ξέρει και πόσο καλά μπορεί να μεταδώσει τις σκέψεις του στους παίκτες. Όλοι ήταν χαρούμενοι όταν ήρθε.

Είμαστε ομάδα φέτος. Πραγματική ομάδα. Μας ζητά να είμαστε πιο σκληροί, πιο… μπάσταρδοι. Μας λέει ότι δεν πρέπει να κερδίζουμε με είκοσι πόντους, αν μπορούμε να κερδίσουμε με τριάντα. Έτσι πρέπει να είναι η νοοτροπία μας. Δεν μπορείς να είσαι μαλακός ή τεμπέλης σε αυτό το επίπεδο.

Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Απολαμβάνω το μπάσκετ. Όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου είναι κοντά μου και πραγματικά μου έχουν συμπεριφερθεί απίστευτα. Είναι κρίμα που δεν πήραμε ακόμα έναν τίτλο, αλλά πέρυσι ήταν μία παράξενη χρονιά. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε φέτος. Βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Ήμουν από την αρχή σίγουρος για την επιλογή μου. Χρειαζόμουν μία αλλαγή, ένα μέρος να νιώθω ηγέτης. Ήρθα στην Μπαρτσελόνα, μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο».

Για το Κύπελλο: «Γνωρίζουμε πως είναι το Κύπελλο και πόσες μεγάλες ομάδες έχουν περάσει δύσκολα σε αυτόν το θεσμό. Πέρυσι είχαμε μία κακή εμπειρία. Τώρα πάμε ταπεινά, να παίξουμε όπως μπορούμε και να παλέψουμε. Για εμάς υπάρχει μόνο το παιχνίδι με την Μάλαγα. Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι».

Για την πανδημία και τις επιπτώσεις της: «Κάθε φορά που ακούω γι’ αυτό, δεν μπορώ. Πρέπει να έχω κάνει περίπου 100 τεστ. Πλέον έχω ενοχληθεί τόσο πολύ, που δεν μπορώ να κάνω άλλα! Πρέπει να βρουν ένα διαφορετικό τρόπο».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα